2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Biktim valla ...hakimliğe hazırlanmaya devam!
-
@zenginmemur umarım Twitter’da tuğrul koçerin attığı tweetı okuyup burda malıyede yapılanma olacakmıs dıye anlayıp bunu duyum dıye aktarmıyorsunuzdur.
-
@monopolcü bos bir yorum yapmışsin dostum.Bn tuğrul koceri bilmem tanimam.Ama belliki sen mülakat tarihlerinin gecikmesini olağan karşıliyosun sen bellki risk analiz merkezinden haberin yok sen belliki ertelenen vmy sınavinı normal surec olarak goruyosun.Yapmayın ya yeter artık su diplomalarizin hakki beklemek olmamali.Biraz toplum icine cıkin maliyecilerle gorusun.Vergi dairelrine gidin.Durumu anlarsiniz.
-
@monopolcü Tuğrul koçerle alakası Yok geçen bende dedim aynı konuyu yıllardır Naci ağbal maliye bakanı olduğundan beri var olan bir duyum birleşme mevzusu şu an sadece faaliyete geçirmek için çalışmalara başlanacak o kadar , mülakatları etkilemez , şu an yapılacak tüm yazılı sınavlar bitti AÇIKLANDI , mülakatlar kaldı omlarda sırasıyla yapılacak en azından şunu biliyoruz ki herhangi bir erteleme Yok gib calısıyor ama herşeyin bi sırası planı var bu çerçevede ilerliyorlar 3 hafta içinde benim kanım tarihler açıklanacaktır.
-
@zenginmemur kendini savunmak için beni bu kadar küçültmen bence gerekmiyor ben fikrimi söyledim sen de hayır tanımıyorum o kişiyi ben baska yerden duydum demelıydın. Gecıkmeyı normal karsıladığımı hangı cumlemden cıkardın onu ise hıc anlayamadım ben tüm twıtter etkınlıklerıne katılıyorum merak etme ıyı gunler
-
@mascott 3 hafta içinde bi zahmet açıklansın zaten
-
Sınavı kazandık ama mülakat tarihleri açıklanmadı tükenmişlik sendromu yaşıyoruz
-
Umarım seçim döneminin yemi bizim mülakat tarihleri olmaz.
-
Bu ilan bi önceki seçim için gelmemişmiydi ya. Şimdiki seçimlede mülakat tarihlerini açıklıyacaklarsa bundan sonraki seçim kesin iş başı yaparız arkadaşlar az kaldı demektir sabredelim!
-
Arkadaslar KAYSERI wp grubu kurulmuştur bilginize. Belki girmek isteyen arkadaslar olur diye buraya da yazdim..
-
İzmir wp grubu var mı ????
-
bu wp grupları faydalı oluyor mu
-
@artikolsun bilmem vardir belki onceki iletilere bakın ya da face gruplara bakin
-
Sona az kaldı, kazananlar için yeni bir hayatın başlangıcı, elenenler ise keşke tbmm nin önünde yatsaymışım diyecek büyük ihtimalle..
-
@guylassakartık meclisin önünde yatsak alırlar mı ki oluyorsa deneyebilirim
-
@sad38guy teşekkür ederim ben divane gibi İzmir wp grubunu arıyorum başka işin yok mu kardeşim diyenlere valla ne yalan söyleyeyim yok
-
@artikolsun meclisin önünde yatmaktan kastımın ne olduğunu anlamışsındır:) tabiki yatarak bişey olmaz dostum.
-
@guylassakartık anladım elbette dostum
-
@guylassakartık bu hafta aciklanir mi
-
@biriibfli 5 6 ay olacak hiç bilgim yok ama sıra bizim mülakatlara geldi sanki