@toranj piyasa kriterini vermesi lazım yoksa ayıramazsınız para cinsi derse Tl olan uyruk derse vatandaş olan , mülkilik derse Türkiye’de olan olur , ben şıklardan ayırdım , İKİ ADET PARA CİNSİ TL OLAN VARDI , eğer para cinsine göre yapsan 2 cvp olur , Vatandaşlığa bakarsan gene 2 cvp oluyor , ama mülkiliğe göre bakarsa cvp Tek TÜRKİYE olarak çıkıyordu , diyorum çok sıkıntılı soru
MASCOTT tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar şu referans olaylarıyla alakalı 4 yılda bir çok sınava ve mülakata giren biri olarak kendi anladığım durumu izah edeyim ...
Olay aslında biraz şans biraz referans ... yoksa kimse sizi orda sorduğu 5-6 soruyla 5-10 dk da ölçemez, (orda alınan puanlarında olmadığını eğer elenip bimere yazdıysanız gelen cevaptan anlamanız gerekmektedir 43.7-42.42 böyle puan mı olur), dünyaca ünlü büyük kurumsal şirketlerde bile mülakat süreçleri 5-6 aşamalı onda bile tam verim aldıkları düşünülemez...
Biraz şans biraz referans dememdeki anlam ise olayın dönüşünü şöyle açıklayayım size , bir referans buldunuz listeye girdiniz ve başka bir kişide referans buldu ve o kişinin referansı bağlantılarını kullanarak listeye müdahil oldu diyelim kendi referans olduğu kişiyi sordu yok efendim dediler , hop hemen dedi ki Ali ,yi Sok tamam efendim dediler Veli çıktı Ali girdi , o Veli’nin referansı Yok veya varsa ama referansı tekrar devreye girmezse geçmiş olsun , kısaca referansınız varsa sürekli üstünde durmalı referansınız yoksa ve listede isenizde şanşınız yaver gitmeli ... -
Bu arada araya bayram giricek beyler kaç 3 yıldır bu sınavlara giren biri olarak söylüyorum , bayram günü çok stres yapmayın biraz realist olun , geçmiş yıllarda çıkan 100 sorudan 50-60 tanesinin çıkmış soru odduğu diğer sorularında kaliteli olmadığı zamanlarda bile max gördüğü 81-82 dir , 2016 sonbahar sınavı nerdeyse tamamına yakını çıkmış soru gelmişti onda bile max 85 di galiba , böyle bir sınavda max kapatacak il 77-78 dir oda büyük ihtimal İstanbul olacaktır , herkese iyi bayramlar gününüzü güzel geçirmeye bakın iyi akşamlar herkese .
-
RE: Mali hizmetler uzman yardımcılığı sinavı
Bu aralar duyumlar çoğaldı ve popülaritesi artmaya başladı arkadaşlar şu an bi yayılan 375-425 kişi arası alım diyorlar 1 ay içinde ilana cıkılabilirler bu aralar herkeste aynı söylenti var .
-
RE: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Dün gece Tuğrul Koçer paylaşımda bulunmuş , 2018 gelir idaresi alımları diye forumda paylaşılan bilgilerlede uyuşuyo guy ilanı can mavi arkadaşında dediği gibi geliyor büyük ihtimal , diğer sınavlarla alakalıda bir iki bilgi paylaşmış twitterdan girip bi gözgezdirin arkadaşlar .
-
Sene bitmeden yapıp açıklarlar kaç ay dayandık 1.5-2 daha sabredeceğiz sonundada kazanan taraf oluruz inşallah
-
@2iki dediğim gibi kriter vermezse tartışmalı konu o yüzden teorik olarak kritere göre bakıyorlar , Sen yurtiçinde yabancı bankadan aldığın borcu dış borç sayarsan o zaman GSMH yı arttırması lazım ama sonuçta oda ülke içinde bankacılık hizmeti veriyor ve ülkeye ek katkı payı üretiyor yani mal hizmet üretimi katıyor , dediğim gibi sınavın en muallak sorusu çünkü kriter yok. Sınav komisyonu bi görüşüp tartışıcaktır.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Eski konjonktür gibi beklemeyin artık , senede 2 alım gecesi sınav açıklamaları , çıkmış soru sormaları, 1 ay sonra mülakat yapmaları filan adamlar açık açık değiştik artık bundan sonra süreç böyle mesajı veriyorlar , alımlar senede 1 e düştü 12 ayıda geçti hatta mülakat süreci başlama 1.5 seneyi buluyor artık sınavlar da öyle hemen Yok diyorlar artık bekliceksiniz mesajı veriyorlar , bizim için kötü bir durum ama bekleyeceğiz başka çaresi Yok .. istediğiniz kadar baskıda yapılsa bir etkisi olacağını sanmıyorum , sınav içinde kaç ay o kadar baskı yapıldı seçim olduğundan dolayı bakanın direk talimatıyla açılan popülist bir ilan oldu .. Bundan sonra artık böyle gider ...
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Böyle böyle alışıcaz arkadaşlar , örnek dolar 5 tl olduğunda herkesin ağızından düşmüyordu ortalık yerinden oynadı şu an 6.40 herkes alıştı psikolojik olarak uyum sağlandı , sınavlar içinde yavaş yavaş alışıyoruz artık bi sabah kalkıcaz aklımıza bile gelmicek örneğin gümrük muhafaza içinde girdim onu bugün tamamen unutmuşum aklıma bile gelmedi
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@mascott 375-425 arası bi alım diyorlar inşallah doğru çıkar önümüzde yeni bir kapı daha aralanmış olur .
MASCOTT tarafından gönderilen son iletiler
-
@monopolcü Tuğrul koçerle alakası Yok geçen bende dedim aynı konuyu yıllardır Naci ağbal maliye bakanı olduğundan beri var olan bir duyum birleşme mevzusu şu an sadece faaliyete geçirmek için çalışmalara başlanacak o kadar , mülakatları etkilemez , şu an yapılacak tüm yazılı sınavlar bitti AÇIKLANDI , mülakatlar kaldı omlarda sırasıyla yapılacak en azından şunu biliyoruz ki herhangi bir erteleme Yok gib calısıyor ama herşeyin bi sırası planı var bu çerçevede ilerliyorlar 3 hafta içinde benim kanım tarihler açıklanacaktır.
-
Gib çalışıyor arkadaşlar , sınav duyurularını takip ediyorsanız belli bir plan içinde yürütüyorlar bütün süreçleri , tabi guy mülakatı bu planın neresinde bilinmez ama çalışmalara bakarsa sınav süreçleri bitti bütün sınavların sadece mülakat süreçleri kaldı onuda sınav sırasına göre başlatıcaklardır, bu hafta yapılacak müdür yardımcılığı sınavı Benim bildiğim kadarıyla son yazılı sınav başka sınav Yok diye biliyorum , süreç mülakatlarla sırasıyla devam edecek dediğim gibi kasım sonu aralık başı açıklanır tarihler ... kesin bilgi değil süreci biraz analiz edince çıkardığım bir öngörü...
-
RE: Mhuy ilanı gelir mi
@mülakatzedee defterdarlık zor gibi ne olacağı belli değil gib ile birleşme söylentileri var , eksik oldukça gelir uzmanlarından tamamlıyorlar şimdilik , izmirde 3 kişi kurum arası geçiş yapmıştı ...
-
@toranj etkinlik metkinlik ben umursadıklarını sanmıyorum ... kasım sonuna doğru tarihler belli olur aralıktada gerçekleştirirler mülakatları
-
@intermilan birşey çok dillendiyse boşa değildir bence seçimler olmadan gelecektir ...
-
Geçen seferde mayısta sınav olup açıklanmış , eylül sonu mülakatlar başlamıştı ...
-
Arkadaşlar şu referans olaylarıyla alakalı 4 yılda bir çok sınava ve mülakata giren biri olarak kendi anladığım durumu izah edeyim ...
Olay aslında biraz şans biraz referans ... yoksa kimse sizi orda sorduğu 5-6 soruyla 5-10 dk da ölçemez, (orda alınan puanlarında olmadığını eğer elenip bimere yazdıysanız gelen cevaptan anlamanız gerekmektedir 43.7-42.42 böyle puan mı olur), dünyaca ünlü büyük kurumsal şirketlerde bile mülakat süreçleri 5-6 aşamalı onda bile tam verim aldıkları düşünülemez...
Biraz şans biraz referans dememdeki anlam ise olayın dönüşünü şöyle açıklayayım size , bir referans buldunuz listeye girdiniz ve başka bir kişide referans buldu ve o kişinin referansı bağlantılarını kullanarak listeye müdahil oldu diyelim kendi referans olduğu kişiyi sordu yok efendim dediler , hop hemen dedi ki Ali ,yi Sok tamam efendim dediler Veli çıktı Ali girdi , o Veli’nin referansı Yok veya varsa ama referansı tekrar devreye girmezse geçmiş olsun , kısaca referansınız varsa sürekli üstünde durmalı referansınız yoksa ve listede isenizde şanşınız yaver gitmeli ... -
RE: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
@antimülakat katılıyorum sınavda ne kadar yüksek alırsanız o kadar iyi çünkü sınav mülakat ortalaması alınıyor , mülakatta verebilecekleri min puan 70 onuda verdiklerini nadir gördüm , biraz sizin elinizde yani diğer kurumlarda referans %80 işliyorsa burda %30-35 ler anca şans daha yüksek fakat sınavlar kaliteli özellikle maliye (maliye içindeki vergi soruları eleyici) birde iktisat bu 2 si belli ediyor sınav, 15 er soru olmasıda bir dezavantaj iyi hazırlanmak lazım
-
RE: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
2019 mart seçimi ilanlar için son fırsat sonrası ilan filan beklemeyin yaprak kımıldamaz şu an ki öncelikler çok çok farklı kurumlarda ... tabi arada gelecek 3-5 kişilik ilanlar onlarda belli bir çıta üstüne fırsat yaratacak...
-
Sene bitmeden yapıp açıklarlar kaç ay dayandık 1.5-2 daha sabredeceğiz sonundada kazanan taraf oluruz inşallah