2019 PUANI DGUY VMY GUY
-
@tardukağan nereden duydunuz? Şu duyumlarin içini doldurarak paylasirsaniz seviniriz.
-
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
@tardukağan nereden duydunuz? Şu duyumlarin içini doldurarak paylasirsaniz seviniriz.
Hocam bunların ki duyum değil tecrübe ve varsayım
-
@keynesin-faizi, içinde söyledi: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
@beveridge-eğrisi, içinde söyledi: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
Hocam bunların ki duyum değil tecrübe ve varsayım
1- Gerçekten komik değil
2- Bunlar benim düşüncelerim olsa, böyle düşünüyorum derdim. Allah'tan korkmayıp, forumdakilerden mi korkacağım? İronik. -
Arkadaşlar vmy guy vs bir bilgim yok ancak mhuy ilanı yakın zamanda gelecek 2019 u bulmaz gelmesi.
-
@marsiyal hocam bilginizin kaynağı kimdir? İlan kaç kişi gelecek? Bunlar hakkında detay vermezseniz pek somut bir şey oluşmuyor maalesef. Nitekim bu ilan çok uzun zamandır bekleniyor.
-
2019 mart seçimi ilanlar için son fırsat sonrası ilan filan beklemeyin yaprak kımıldamaz şu an ki öncelikler çok çok farklı kurumlarda ... tabi arada gelecek 3-5 kişilik ilanlar onlarda belli bir çıta üstüne fırsat yaratacak...
-
@aysegul sanırım @Tardukağan arkadaş baya eğleniyor yazdıkları ve iddialarıyla. Keşke bizde de bu denli sevimlilik olsa.
-
@marsiyal, içinde söyledi: 2019 PUANI DGUY VMY GUY
Arkadaşlar vmy guy vs bir bilgim yok ancak mhuy ilanı yakın zamanda gelecek 2019 u bulmaz gelmesi.
-
@antimülakat gelirse 250'den az beklemiyorum. ama mülakata 4 katını çağrıyor. diyelim 350. olduk geliyor 900. kişiyi önümüze geçiriyor mülakatta...
-
@james-buchanan MHUY o konuda biraz daha insaflıdır. Aldığın yazılı puanın çok üstünde mülakat puanı vermemeye dikkat eder.
-
@antimülakat katılıyorum sınavda ne kadar yüksek alırsanız o kadar iyi çünkü sınav mülakat ortalaması alınıyor , mülakatta verebilecekleri min puan 70 onuda verdiklerini nadir gördüm , biraz sizin elinizde yani diğer kurumlarda referans %80 işliyorsa burda %30-35 ler anca şans daha yüksek fakat sınavlar kaliteli özellikle maliye (maliye içindeki vergi soruları eleyici) birde iktisat bu 2 si belli ediyor sınav, 15 er soru olmasıda bir dezavantaj iyi hazırlanmak lazım
-
Özlük hakki duzelmeden bu ilana guy sgk denetmeni kimse basvurmayacagı icin p48den alirsa eger sıralamalar epey dusuk kapatir
-
@antimülakat adaletli diyorlar evet, ama %100 bir adalet yok. sıralamalarda oynamalar oluyor.. kimisinin sıralaması ileri kimisininki ise geri gidiyor.
-
@Priss hocam olsaydi birseyler derdi
-
@antimülakat hocam bütün dershaneler ve hocalar bundan bahsediyor kendi dershane hocalarımda dahil. Özellikle çıkmış mhuy sorularına odaklanılması da ayrı birşey. Ben samimi olduklarını düşünüyorum. İlanın çok yakında geleceğini söylüyorlar. Yinede inanıp inanmamak size kalmış. Vmy guy dguy la ilgili hiçbir bilgi alamıyorum ama. Özellikle 2019 kpss sonrası bu sınavlar açılır mı ne diyorsunuz?
-
@marsiyal hocam bu ilan çıkması gereken zamanı çoktan geçti. 241 kişilik bir alım olacağı yaklaşık 2 yıl önce konuşuldu sonra rafa kalktı. Baya can sıkıcı bir mesele olduğundan sorma gereği hissettim.
-
@tardukağan mhuy ilanı ile ilgili yeni duyumunuz var mı? Birde alım sayısı ile ilgili bilginiz var mı?