TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@kutuphaneci06 bu başlıkta bir arkadaş 82.5 demiş fakat doğru mu bilmiyorum. 90 kişi sınava çağırdılar ve 82,5'a düşmüş, şimdi 50 kişi çağıracaklar.
-
@öğrenci evet donup bakinca ben de o iletiyi gordum ancak altinda baska bir iletide de 90 yaziyordu
-
@kutuphaneci06 Yok hocam o kadar kapatmadı benim puanım 84'dü sınava katılmaya hak kazanmıştım. Daha da düşük kapatmıştır
-
@öğrenci cok iyi o halde. Bu alimda 90 puanla gelir oyleyse degil mi?
-
@kutuphaneci06 90 puana gelir hocam da 84'e gelir mi ben onu düşünüyorum
-
@öğrenci neden gelmeyecegini dusunuyorsunuz hic mi kimse alinmadi gecen alimda 5 grupta da p1den alim oldu bence cok buyuk ihtimalle gelir
-
@kutuphaneci06 diğer sınava 90 kişi çağıracaklardı 82,5 puana düştü, şimdi 50 kişi çağrılacak sınava o yüzden 86 bandında kapatabilir diye düşünüyorum. Tabi daha öncekilerden kaç kişi girdi bilmiyoruz..
-
@öğrenci sizden yuksek puan alanlar arasindan illaki atanan olmustur o yuzden fazla umutsuzluga kapilmayin
-
@kutuphaneci06 Çalışmaya başlayacağım hocam zaten.
-
Arkadaşlar 50 uzman yardımcısı alacaklarmış ama galiba bu sene mezun olanlar giremiyor. Çünkü en son başvuru tarihi 22 Nisan. Haziranda mezun olacaklar giremeyecek mi?
-
P1 le aynı anda ALES de istiyo ama ALESi YDS gibi baraj şeklinde istiyo değil mi? Yani ALES puanından bi sıralama yapılmıyo
-
@merve2655 okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? Ales ya da kpssden 80 üzeri puan gerekiyor. Hangisiyle başvuracaksanız onunla sıralamaya tabi tutulacaksınız.
-
@gagelessh eski ilanlardan aklimda yanlış kalmış yeni ilani okumadim
hadsiz misin nesin cevap veriyosan ver vermiyosan ne azarliyosun -
@merve2655 anlayamıyor musunuz demek azarlamak mı?
-
@gagelessh öyle anladım
-
Arkadaşlar Haziran'da mezun olacağım. Son ilanda yayımlanana uzman yardımcılığı sınavına girme şansım olmayacak mı?
-
@sanseseri şimdilik girmeyeceksiniz. Acele etmeyin
-
Son 2 yıl içerisindeki YDS derken sınav tarihi mi sonuç açıklanma tarihi mi?
-
Hukuk grubu kaçla kapatmıştı biliyor musunuz?
-
Güzel yöntem son 2 yılda mülakattan elenenler sınava giremiyor. Alım listesindekiler alınana kadar 3 ayda 6 ayda bir sınava çık listende olmayan mülakata girenleri ele bir sonraki sınav için onları dışarda bırakarak listendekiler için bir başarı ve sınav yanılgısı yaratarak tiyatro üzerinden alım yap. Alıma çık belirle ilk aşamada alacaklarını ilk alımdan sok sonra yeterince alım yapma 2 ay sonra tekrar alıma çık ama listendekileri almak için 2 yıl içinde mülakattan elenenler giremez diye şart koy bu sayede bu arada alesle veya kpss puanı tutmayanları sınava girebilecek bir yapı oluştur ayrıca sınavı kolaylaştırmaya da devam etki listendekiler mülakata girebilsin ve sen bunları sınav mülakat aşamalarını geçmiş kişiler olarak alabilesin. Sınavın amacı nedir sınavı geçecek yeterlilikte bilgi donanıma sahip olduğunu ölçmektir. Ama sen 3 ay önce sınav yaptığın yeterliliğini ölçtüğün mülakatına bırakıp elediğin insanları sınava sokmazsan listendekileri alabilecek bir örneklem oluşturmuş olursun.Bir sonraki kpssyide beklemezsin bu arada çünkü amacın örneklem kümesinin genişlemesi değil olabildiğince dar tutarak listendekileri almaktır. Bakın mülakata kalanları yani sınavı geçme yeterliliğinde olan insanlar alınmıyor sınava 2 yıl içinde sınavı geçemeyenler değil örneklemden önceki sınavı geçecek yeterlilikte olanlar dışlanıyor yani. 2 defa mülakattan elenenler sınava katılamaz diye bir şartın yerine geldi. Kurum olarak amacın yeterlilik düZeyini ölçerek elaman almak falan değil kurum olarak eline bir torpil listesi verdiler bunları alacaksın bu liste tamamlanana kadar da 3 ayda 5 ayda alıma çıkıp tiyotro oynatacaksın umut fakirin ekmeği ya onca milletide tiyatron için umut besletip uykusuz gece geçirtip o kadar masraf ettireceksin.