2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Cahilligimi maruz görün posta yolu ile denildiğinde herhangi kargo şirketi ile gondersek oluyor dimi ?
-
@derbeder31 ilk kez ilana başvuracağımda bu soru benim de aklıma geldi
acaba ptt ile mi sadece demek istiyorlar diye düşündüm
kargo ptt falan ikisi de oluyor hocam
-
Arkadaşlar İşletmeye hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
@generalgeneral eyvallah hocam
-
En kotu ihtimal ptt den iadeli tahhutlu gonderin arkadaslar ptt barkod sorgulamadan takibi yapilabiliyor ulasip ulasmadigi hususunda.
-
Arkadaslar formu doldurup dilekceyi bastirmadan basvuru formunda degisiklik yapabilen var mi?
-
Bddk ye başvurupta il göçe başvurmayacak olan var mı ?
-
@bydaler ben ilgöçe başvurmayacağım murakıplıkla çakışıyor malesef..
-
İng için nasıl ya da nerden çalışmak gerek? Ekonomi terimlerini bakmaya çalışıyorum ama yeter mi bilmiyorum
-
@roadrunner Chrome'dan yapmaya çalıştım hep son onay sayfasını açtı. Sonra Microsoft Edge'de denedim açtı ve değişikliği oradan yaptım.
-
@onuktekin hocam hallettim sonunda şöyle yaptim onay kisminda back yaptim yani 1sayfa geri aldim tekrar en bastaki tc no vs bilgi sayfasina yonlendirdi bilgileri girdim basvurum 1. Sayfadan acilmis oldu. 1 saat once tc no yazip direkt 4. Sayfaya atiyordu
-
sadece murakıplık veya uzman yrd'a mı basvurabiliyoruz?
yoksa 2 ayrı basvuru yaparak ikisine de başvurabiliyor muyuz? -
@tiebout Sadece birine başvurabilirsiniz
-
Arkadaşlar posta gönderirken aps ile mi gönderiyoruz? idari hakimlikte gönderdiğimiz gibi.Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim yarın göndericem.
-
Arkadaşlar başvuruyu yazdır demeden başvuru no çıkmıyor mu ? birde onayla dedikten sonra değişikliği nerden yapabiliriz?
-
@yasemen lütfen cevap verin arkadaşlar
-
Ahali aralık 2017 sınavındaki taban puanı hatırlayan bilrn varsa yazabilir mi acaba?
-
Arkadaşlar herkes fotoğrafa sakalsız fotoğrafını mı koydu sakallı fotoğraf koyabiliyor muyuz
-
-
@angaralı özellikle sakalsız diye belirtilmemiş ama sakalsız fotoğraf daha uygun olur.