İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
ALLAHINI seven şunun linkini atsın ya. Ben siteye bile giremiyorum. Doğru yerdemiyiz onu teyit edelim en azından
-
Boyutu nasıl 600*800 yapabilirim
-
@bir-i̇ki internette online olarak yapan siteler var fotoğraf boyutlandırma diye yazarsanız çıkar
-
İşletme bölümü yok, "işletmecilik" bölümü mü seçilecek?
-
@onrbl_ teşekkürler
-
başvurusunu tamamlayan arkadaşlar var mı ? ben şifre ya da herhangi bir sertifikayla karşılasmadım. kaydetme aşamasında hata var diyor.
-
E devletten mezuniyet belgesini pdf olarak indirdim kabul ediliyor değil mi?
-
Yazışma adresini çalıştığım yer yapayım diyorum postayla gelecek olursa mesai saati içinde gelsin
-
başvuruyu tamamladım belgeyi indirdim bu sefer de başvuru belgesini açarken akış okunurken hata oluştu diyor ve resmi yüklemiyor. başka böyle bir hata ile karşılaşan var mı?
-
sayfayı açtım bilgisayar kapandı.
-
@onrbl_ Belgeyi kaydetmedi bende de.Kayıt başarılı ama pdf yi indiremedim
-
Bende tamamladı basvuruyu sorun cıkmayınca emin olamadım doğru yaptım mı diye
-
ÖSYM'deki fotoğrafımı yüklemeye çalışıyorum ama kabul etmiyor. Kimlik fotosu mu olması lazım?
-
@bulbasaur
4- Adayların, Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğünün http://personel.icisleri.gov.tr internet adresinin “Personel Kimlik Kartı” linki üzerinden “Personel Kimlik Kartında Kullanılacak Fotoğraf Standartları” bölümünde yer alan özelliklere uygun olarak çektirilmiş fotoğrafını sisteme yüklemeleri zorunludur. -
ben başvuruyu tamamladım fakat bilgileri doldururken bazı kısımları otomatik atladı , örneğin hakkında bilgi verecekler gibi
-
@metehan bende de atladı hocam
-
@gazi3 herkeste aynıysa sorun yok demektir
-
Fotoğraf standartlara uymazsa büyük sıkıntı olur mu acaba ? Resmi kıyafetle ama arka fon beyaz değil mesela bende
-
@gazi3, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Resmi kıyafetle ama arka fon beyaz değil mesela bende
ben işim garanti olsun diye hemde yeni kimlik çıkarırken de lazım olacak diye bugün biyometrik fotoğraf çekindim ama en doğrusu arayıp sormak lazım
-
@metehan Dostum sen yazmadan önce de ordan bakmıştım ama gözden kaçırmışım bir yeri. Resmi TC No.jpg olarak kaydetmek gerekiyormuş. Ben direkt indirdiğim şekliyle yüklemeye çalışmıştım. Sayende tekrar kontrol edince fark ettim. Sağol.