1 yıl sonraki kendine not bırak
-
Dostlar bu başlığı başka bir platformda gördüm bizim forumumuza taşımak istedim ve en çok buraya yakışacağını düşünüyorum.
Çünkü buradaki herkesin 1 yıl sonrası için büyük hedefleri var kendine verdiği sözler var.
İsteyenler 1 yıl sonrasının kaymakamlarına,hakimlerine,müfettişlerine,denetmenlerine,uzmanlarına veya adaylarına bir not bırakabilir. -
İnşallah keyfin yerindedir ve inşallah atanmışsındır artık lütfen öyle olsun
-
İnşallah sevdiğin şehirdesindir ve sevdiğin mesleği yapıyorsundur. He unutmadan bugünleri de unutma ve haline şükret.
-
Eksiden gelenler likelasin. Kendime mesajim da su o maaşinin belli bir kismini her ay bir hayır isine yatir. Ya ise girememis arkdaslarina ver ya da bir cocuğa aylik burs ver.
-
Eğer işler istediğin gibi gidiyorsa durmadan devam et, durup baktığında istediğin gibi olmadığını fark edersen oldurmaya çalışma; yaptığın şeyi sakince bırak.
-
Mesleklerin, koltukların, makamların kalıcı olmadığını unutma. Sadece tecrübelerini arttırmaya bak. Hayatın boyunca elinde kalacak tek şey: TECRÜBELERİNDİR.
-
İnsanın kanatları gayretidir, bunu unutma. Çok çaba sarf ettin umarım bunu okuduğunda, sarf ettiğim çabaya değdi diyebiliyorsundur.
-
hatırladıkça iç burkan garibanlık anılarını unutma.eve gelen sevgiliye biyroooooon deme,büfeciye dönüşme.30 yaşından sonra anlaşılan gerçekleri aklından çıkarma.Türkiye'den s... olup gitme.Vestfalya Barışı'nı imzala :))
-
Bu sene ki gibi sınırda bırakmayıp seneye kaymakam adayı olup valilikte işe başlayacağım.
-
@otuzyılsavaşı Yalnız büfeci değil ASPAVA host canlandırması olmuş bu :))
-
-
(Cok guzel bir baslik bu arada) bir yil sonra bugun hangi konumda olursan ol asla memurluktan geldigini unutma; köyde anneannenin seni buyuttugunu, camurlarla tahtalarla oynadigini, kucukken kedi icin yuva yapmaya calistigini kisacasi insan oldugunu unutma yanlislarinla dogrularinla...insanlar sana tepki gosterirken aslinda onlarin da duygulari olabilecegini unutma ve kızın icin iyi bir baba, ailen icin hayirli evlat, esin icin iyi bir es, vatan icin hizmetkar ve Allah icin iyi kul olmayi unutma ve ne olursa olsun hayallerinden vazgecme
-
on numara başlık zaman kapsülü gibi
-
Umarım umutla beklediğin yerdesindir ve mutlusundur
-
alman 2. liginden uzak dur çok sürpriz oluyor.
-
Şimdi nerede olursan ol geçmişte yaşadığın umutsuzluklarını, çırpınışlarını asla unutma en dibi gördün. 6 Aralık 2019 az kaldı kardeşin için en güzel lego teknik setini almayı unutma. Artık kendinle barışık ol.
-
@sbf1983 Malesef ki dostum biz işe girdiğinin ertesi günü bunları unutan, oldum sanan, bir anda küçük dağ kralları/kraliçeleri olanlar gördük.:) inşallah bu öz-sözler hayatınızda yer eder hepinizin. Çünkü ismin önüne gelen unvandan evvel insan ismi ile vâr olabilmeli. Kendini gerçekleştiremeyenler malesef herkesi sömürme eğilimindedir. Özellikle duygusal anlamda. Allah yardımcınız olsun.
-
Bugün 29.11.2018 . Sevgili Ben bir yıl sonra (29.11.2019) nerede olursan ol, ne işi yaparsan yap, ama sakın unutma ne zorluklar çektiğini ,ne kadar yıprandığını ve iyi bir yere gelmeyi en çok ne için istediğini de ... Eğer bu yolun sonu hayallerine çıktıysa ne ala , lakin şunu da unutma hiçbir mevki, makam insanlığından , manevi değerlerinden ve canından çoook sevdiğin ailenden daha değerli değil...
-
@paretowilfredo Allah hepimizin yardimcisi olsun ustat,dostlar. Bir mulkiyeli ruhu gibi ty ruhu dogmak uzere ben diyeyim
-
Bi kasa muz alıp film seyretmek. Çalışmaktan artık çiçeğin kokusunu unuttuk.