Mgk uzman yardımcısı alımı
-
93 civarı bekliyorum..Üzdünüz beni yıllar..
-
@möözun hocam bir önceki alımda 4 grup varmış. Acaba genel olarak hepsi mi 91 ile kapamış yoksa iibf mi? Çünkü iibfden 20 kişi cağırılmış.
-
@872 ibf için söylüyordu hocam
-
@möözun 2013 te 4 grup da iibf, sadece bölğm olarak ayırmışlar .puan türlerinde sağlam ingilizce isteyen ama alan puanlarının etkisinin düşük olduğu puanlar da var , yani yds si cok sağlam olup alanı az yapmasına rağmen girebilen insanlar olmustur.bu sınavda ayrı yds istemesi hem alanı hem de ingilizcesi olanlar için avantaj o yüzden bi umut
-
Bugün başvurduk epey başvuru vardı ve hala yapılıyor.
Gerçekten çok kibar ve kaliteli insanlar.. Burada yazılan teşekkürleri kendilerine bildirdim. Onlar da bilmukabele teşekkür ettiler
90.8 puan ile başvurdum. Ucu ucuna kaçıracağım gibi geliyor ama bakalım..
Girecek arkadaşlar çok şanslılar gerçekten..
-
96.2 listeye ekleyebilirsiniz
-
EN EN EN GÜNCEL. Gözden kaçan arkadaşlar veya eklemek isteyenler kendileri güncelleyebilir ya da yine yazabilirler.
Resolution -99.6
alageyik08- 99,3
akorkmaz1910 -96,88
Brzezinski- 96.2
mbu-95,75
jszz-95,75
zse-95,72
parislicemil- 95
hadleybull-95
officialsecret-94
Jackov-94
fg94- 93,43
Kaanufuk25- 93.26
arven16-93
mrtt-93
ankaragüçlü- 92,6
por favor- 91,83
solakbayan -91,11
akademili-91
chia87-91
öğrenci-90,84
generalgeneral- 90,12
Frustation-90.10
wasp61-89.92
ekeblad-89,7
Merve2655- 89.3
NeŠteR-89,21
kamucu- 90
sonilanbükücü-89
Gs47- 88.56
keynes baba- 88,25
sdinc94- 88,14
xyz123 - 88.05
yalnız65-88
cagii-88
Namı diğer - 87.5
bianconeri - 87
bayke-86,48
872- 86,3
edmilson28- 85 -
430 kişi olmustu bugun bes civarı hakikaten güzel kurummuş ben de çok begendim ortam insanlar nasıl güzel kibar ve kaliteliydi. Hiç öyle soguk korkutucu bir ortam da yok. Bize kısmet olmaz büyük ihtimalle de girecek arkadaslar sanslı cok
-
Aralık 15ten sonra takip edin dedi ocakta da listeler acıklanacakmıs bir 10 15 gün veririz dedi. Sonra mülakat olur dedi ayrıyeten
-
@möözun ama yds agırlıgı yüzde 60mış yds yüksekse alandan az bişey yapsan bile puanlar artıyordu o sistemde normal Bi puan yani. cok etkiliydi çünkü.
-
@sbf13 olabilir hocam. Bunun analizini yapmadan söyleneni ilettim. Gönlüm ister ki 85e kadar düşsün.
-
@sbf13 hocam tam anlamadım Aralık 15 ten sonra mı Ocaktamı açıklanacak liste .düz mantıkla doğru ama eğer ocakta acıklanacaksa Aralıktan itibaren bakmamız saçma geldi
-
@chia87 aynı şeyleri düşünmüştüm
-
@alageyik08 benim de 88,07
-
@möözun hocam bunu dua olarak kabul ettim:) İnşallah 85e kadar düşer.
-
@872 amin hocam inşallah
Bu arada bana da oradaki beyefendi 15 Aralık'tan itibaren takip edin dedi. Yani Ocak falan demedi.
Bi de "sitede iki tane numara var, onlar direkt ben ve arkadaşıma bağlanıyor, her ne sorularınız olursa arayabilirsiniz" dedi. Mükemmel çalışanları var ya sanki özel sektör ve müşteri çekmeye çalışıyor -
Arkadaşlar iş tanımını ve olanaklarını soran oldu mu?
-
Bana da 15. Den sonra takip edin dedi. Sizce mülakatlar ne zaman olur diye sorduğumda Ocak ayını bulur çünkü listeyi açıkladıktan sonra biz de mülakat için soru hazırlama sürecine gireceğiz dedi. Bu nedenle ocağı bulacak sanırım.
Ben de ekleyeyim oradaki hanımefendi ile görüştüm çok tatlı,samimiydi. Bizi her şey için arayıp bilgi alabilirsiniz diye de belirttiler.Kurum polisi dahil hepsi ilgili, güleryüzlü, yardımsever insanlardı. Kurum gerçekten çok kaliteli. Bizi nereden öğrendiniz diye de bir anket vardı forumlara da bakıyorlar sanırım. Buradan tekrar teşekkür edeyim. -
15 aralıktan sonra takip edin dedi ama heralde mülakatlar ocakta olcak
-
@sbf13 Umarım İçişleri bakanlığı AB uzman yardımcılığı mülakatları ile kesişmez.