KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@araskar kadrolar gelsin yine detaylı konuşuruz hocam
-
@antimülakat Tamamdır hocam görüşürüz inşallah
-
@proletarya a kadroya geçerken herhangi bir sorun yaşamazsınız. Bu punınızla atanabilirsiniz yani 4001 gelebilir ama gelmezse de açıktan personel alımı yapan onlarca kurum var biri olmasa biri olur rahat olun.
-
@kml teşekkür ederim hocam.
-
@Antimülakat üstad bölüm Maliye p3 86.5 ayrıca p48 86.61 b grubunda iyi maaşlı kadro yakalama şansım var mıdır, yoksa a grubundan yola devam mı etmeliyim sizce?
-
selamlar p3 puanım 88,17 bölüm kamu yönetimi sıralama kamu yönetimi+sbky 251 ilk veya ikinci atamada şansım nedir sizce teşekkürler
-
selamlar abi. başlığı görünce bir an kadrolar açıklandı sandım heyecan yaptım pusuda bekliyoruz inşallah güzel kadrolar gelir.
-
@agnes89 ticaret memurlukları 5 bin TL üzeri. Diğer Kit şeklindeki yerlerde 3.5-4 bin TL arası.
-
@hakperest46 birincide tercihlerin belirler. İkincide kesin atanırsın.
-
@sr pusu iyidir, şu varsa üstten birazda ses efekti tadından yenmez.
-
@antimülakat üstad ticaret memurlukları nelerdir biraz daha detay verebilir misin?
-
@agnes89 Muayene Memurluğu, Muhafaza Memurluğu ve Taşra Memurluk
-
@antimülakat bölüm sbky. Kamu yönetimi ve sbky sıralamasında 90.yım ilk tercihlerde yerleşebilir miyim sizce?
-
Ne zaman yapılacak bu tercihler arkadaşlar ?
-
@akademili ösym takvimine göre 11 aralıkta başlayacaktı
-
@khalkedon sıralama güzel hocam. İlk atamada olma ihtimali yüksek.
-
@antimülakat çok sağolun hocam a kadro inşallah olur ama b yi de denemekten başka şansım yok. İnşallah dediğiniz gibi merkezide yerleşirim.
-
@Antimülakat hocam merhabalar . Bölümüm uluslararası ilişkiler sıralamam 135 ilk atama İçin şansım nedir ?
-
@ulussss hocam uluslararası ilişkiler nitelik kodu ile olmasa bile bir şekilde atanacağınızı düşünüyorum. Ama ilk atamada olmayabilir.
-
@antimülakat Hocam benim bölümümde kamu yönetimi puan 87.44 sıralama sbky+ky 315 ilk tercihlerde atanmak ve mülakat sürecine hiç girmemek istiyorum. Mümkün müdür? İl ayırt etmiyorum