2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Tecrubeli arkadaslarim,
Bddk sinavlarini nerde yapiyor? Belli bir yeri varmi? Yoksa unilere falanmi dagitip yapiyor? -
@kayseri geçen sene yıldız teknik üniv Davutpaşa kampüsünde olmuş
-
@szynp tesekkurler
-
2017 nisan sınavıda yanlış hatırlamıyosam itü ayzağa da oldu
-
@merasim34 aynen o sınav itü ayazağa da oldu
-
Kurumu arayıp belgesinin ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili bilgi alabilen arkadaşlar sınav ilanının son sayfasındaki numarayı mı aradınız yoksa internet sitesindeki iletişim numaralarından birini mi aradınız?
-
@stradivarius ilândaki numarayı aradım hocam ordan yardımcı oldular sağolsunlar.
-
@yorgun teşekkür ederim. ben de sabah aradığımda telefon çalmıyordu ama az evvel aradım bu sefer çaldı açan olmadı. İki dakika sonra geri dönüş yaptılar. Çok kibar insanlar Sağolsunlar.
-
@stradivarius hocam size de dilekceniz evrak işlerindedir gibi bir cvp verdi mi?
-
@roadrunner hayır bana yalnızca başvuru belgeniz elimize ulaşmış dedi.
-
@roadrunner bana ilk aradığımda böyle demişlerdi çünkü posta kuruma teslim edildikten hemen sonra aramıştım bi sonraki gün aradığımda evet ulaşmış dediler bana da.
-
@yorgun @roadrunner ben göndereli bir hafta oldu. Ptt’den aps ile göndermiştim yani bir haftadır belge ellerinde ama ne olur ne olmaz belki adreste bir yanlışlık olmuştur diye düşündüğüm için bugün arayıp teyit etmek istedim. O yüzden bana direkt belge elimizde demiş olabilirler.
-
Merhabalar konusu çok geçmiştir ama yeni katıldığım için kullanmayı pek bilmiyorum.O yüzden kusura bakmayın.İşletme dersi için kaynak,pdf önerebilecek olan var mı?Şimdiden teşekkürler
-
@kemelek hocam bu basligin 22. Sayfasinda bir arkadas isletme icin not paylasmisti bir bakin istersiniz.
-
O not yeterli olur mu acaba
-
https:// www. kpsshukuk. com/2017-aralik-bankacilik-duzenleme-denetleme-kurumu-cikmis-kurum-sinav-sorulari/
Geçen yıl giren arkadaşlar yukarıdaki baglantidaki sorularin doğruluğunu teyit edebilir misiniz?
Sınavın soru mantığıni anlamak için çok iyi bir kaynak eğer doğruysa. -
@sdinc94 Bu sorular önceki sayfalarda paylaşıldı. Genel olarak zaten ordan kopyala yapıştır yapmışlar.
-
Ne zaman açıklanır sizce sonuçlar?
-
@stradivarius 7 Aralık yazıyordu sanırım duyuru metninde ama emin degilim suan
-
Hocam nerede yazıyordu 7 aralık