VMY duyumu
-
baskana yazdım.bakalım herhangi bir tepki verecekmi
-
Hüseyin karakuma tweet.
-
öğrenmek istediğimiz sadece kpss 2017 öncesi alım olup olmayacağı. hadi durma bastır iibf gençliği
-
@madman referandumdan sonra vdk diye birşeyin de kalmayacagı konusuluyor ,hayırlısı artık...yüzlerce dedikodu var:)
-
Olabilir o konuda çok dillendiliriyor müfettişlikten denetmenliğe vsvs daha önceki yıllarda olmadı değil yani Gib vdk tek çatı olur belki.
-
Carsi karisik dostlar. Alim plani hazir bekliyor. Yeni kadro ihdasi ve sonrasi alim diye bir durum soz konusu degil. Zaten her sey hazir ama bekletiliyor cesitli sebeplerle. Az daha sabir ve calismaya devam. Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo sınav sisteminde değişiklık var mı kardeşim
-
@paretowilfredo Duyumlar ortak dostum, Bende VDK çalışıyorum. Ancak Kpss öncesi Beklememek gerekiyor.
-
@ncbb sanmiyorum kardesim. En azindan kisa vadede. Populist alimlar kurulun canini bu kadar yakmisken yuksek alim test sinavi konusuna mesafeliler.
-
Bakan Ağbal: "İlk maliyet çalışmalarına göre, Referandum için Yaklaşık 190 Milyon TL Harcama Yapılacak.Yani özetle 2017 kpss sonrası ihtimali kuvvetleniyor.
-
@madman ülkece pek zengin sayılmayız olan parayıda seçimlere harcıyoruz
-
@paretowilfredo forumda vmy ile ilgili bir olay paylasti üstat diye bir arkadaş haberiniz varmidir ? Yetki sınavları yeniden yapılacak gibisinden bu alımları etkilermi guya sicrarmi düşünceleriniz nelerdir
-
@torpil-siz Kulağıma geldi kardeşim. Guya sıçrayacağını sanmıyorum. Guy'daki yeterlik biraz daha formalite noktasında.
-
@paretowilfredo hocam bu demek oluyor mu vmy bu sene gelmez daha.... kpss sonrası için yüksek bir alım bekleyebilir miyiz ?
-
Artık sınav açsalar bile gireyimmi diye kırk kere düşünürüm herhalde. Senelerdir vdk karışık, vmy ler guy denetmenlık gibi daha alt sevıye sınavlara giriyor. Vdk gibi önemli bir kurumun senelerdir toparlanamaması ne kadar acı.
-
şimdi eğitimdeki arkadaşa sordum açılmıcak demişler. ama ne zamana kadar açılmıcak o da bilmiyor. 2017 kpss öncesi sınav olmucak heralde
-
@siyah-kırmızı keşke biraz ayrıntılı bilgiler edinseler. kimi olacak diyor ayrinti kaynak sormayin. kimi olmayacak diyor. hep yüzeysel kalıyor duyumlar. artık kesin bir şey soylense de yolumuzu ona göre cizsek. belirsizlikler içinde cikmaza doğru suruklenmek ne zormuş.
-
@vmy haklısın arkadaşı arıcam detaylı bilgi edinebilirsem buraya yazarım. benim anlamadığım o kadar vmy filan var burayı da takip ediyorlar hiç mi bişeyden haberleri yok yahu
-
@siyah-kırmızı kendini kurtaranin arkasi umrunda mi...
-
yok mu bir haber,duyum ?