2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@por-favor puanların üst kurul vb ilanlara başvuracak kadar iyiyse ve sınavlarını geçebileceğini düşünüyorsan buna başvurma çünkü bu alım sürecini tamamlamadan başka yerlere mülakata gidersin. Sıralama olarak ben de araştırıyorum çünkü merak edilecek bir durum. bence guy ile aynı veya bir tık da aşağısı olabilir yani a grubunda sonuncu denebilir belki. SGK Den- Mhuy(taşra)-guy- il göç bu benim şuanlık anladığım ve gördüğüm sıralama belki araştırdıkça çok farklılaşabilir. Merkez uzmanlıklar hariç tercih yaparken yaşamak istediğin il ve kafana uyan meslek tercihin olacak yoksa pek bir fark yok aralarında.
-
@por-favor ' gir hocam gir aman şakası olmaz bu işin
-
Önceki senelerde il göç yada göç uzmanlığı sınavına giren bir arkadaş yok mu arkadaşlar ya bu forumda
-
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Düşüneceğim.
-
@friedman98 bi sorum olacaktı ben bu sabah evrakları pttden gönderdim ama normal kargo ile ,iadeli taahhütlü değil sıkıntı olur mu tamamen unutmuşum
-
@fatmafindik Aps ile yolladıysanız 12 liralık ücreti var en geç iki güne gidiyor
-
Bu başvuru prosedürü bi bitse de inşallah asıl konuya dönsek. Üniversitenin tarzının farklı olduğu söyleniyor. Daha önce sınava giren arkadaşlar alan soruları kpss den çok farklı mı?
Uluslar ve kamu yönetimi için konular fazla ve sorular sürpriz gibi. Sizce kalan zamanda alan+mevzuat mı yoğunlaşmalı yoksa diğerlerine de zaman ayırmalı mıyız? -
@felix-felicis bu tarz sorulara cevap gelmiyor hocam. APS lere yogunlasılmıs durumda suanda ama en sıkıntı yer kamu ve ulus nasıl çalışacak o kısma bende çözemedim
-
@regresyon aynen aps ile sabah 10 da gonderdim sıkıntı olmaz diyorsunuz yani gider vaktinde
-
@mehmetkvl Ahh ah sormayın. Tecrübelileri geçtim en azından sınava girecek arkadaşlar nasıl bir yol izliyor onu bile bilmiyoruz. Çok az kaldı ben o iki ders adına bir şey yapmış değilim. İnsanlar rekabete girip paylaşmak mı istemiyor acaba anlamadım.
-
Arkadaşlar sınavla ilgili mail adresi gpmsinav@ybu.edu.tr dimi ?
-
@felix-felicis bende anlamadım kardeşim ya gönlü hoş olsun herkesin problem yok olsun
-
valla siyaset bilimi, uluslararası ilişkilerin olduğu 20 soruluk bölüme girersek sınavdan sağ çıkamayız. İnanılmaz fazla konu var. 80 soruluk kısmı elimden geldiğince sağlama alıp kalan 20 soruyu da kadere bırakacam artık
-
Arkadaşlar İl Göç için evraklarımı pazartesi günü postaya verdim ama perşembe olmasına rağmen ancak Çankaya Posta Merkezi'ne kadar gelebilmiş. Bir de Konya-Ankara arası gönderiyorum yani, mesafe de fazla değil. Bu kadar uzun sürmesi normal mi? Yarın sabaha kadar yine teslim edilmemiş görünürse ne yapayım, tekrardan mı göndereyim?
-
@bulbasaur yarın geç olur bugün arayıp sor durumunu dostum neden gitmemiş diye
-
@bulbasaur çankaya posta dağıtımdaki görevliler çok kibar insanlar. Arayıp kargonuzun sınav başvuru evrakı olduğunu belirtirseniz yardımcı olurlar. Mgk başvurusu esnasında son gün olmasına rağmen evrakım henüz dağıtıma çıkmamıştı aradım sınav başvurusu olduğunu ve son gün olduğunu söyledim dağıtıma çıkardılar hemen. Siz de arayın yardımcı olacaklarından eminim.
-
@stradivarius Çok teşekkürler dostum.
-
@pawnex Çok teşekkürler dostum.
-
Arkadaşlar 20 soruluk kısım için bereden ve nasıl bir not temin edebilirim?en iyisi hangisidir
-
Uluslararası hukuk için bir notlara göz gezdireyim dedim geçen yıl çalışmadan girdiğim için bir pişmanlık yaşıyordum fakat okuyup hemen aklımda kalacak tarzda şeyler değil gibi. Alan ve kanun dışında kalan 20 soruluk kısım nasıl halledilir?