10 Şub 2017 15:56

@ucanizmirli abi pislik değilde bi karmaşa var ve bu en başından beri var, bayan çağırmadılar, tarih çoğrafyada var dediler tarih çoğrafya sormadılar, sınav 2 oturum olacak dediler tek oturum yaptılar, sınav için İK"yı aradık hep meşgullerdi,en geç 3 haftada açıklanacak dediler hala ses yok, şu bariz adamların bizim alıştığımız şekilde bi işe alım süreci yok bnce onlarda bişeyleri bekliyor veya bi planları var, yoksa evet açıkladık 10 kişi mülakata çağırdık dese ik hangimiz itiraz edebiliriz, halkbank yanlış sonuç açıkladı kazanlar kazanmadı, kazanmayanlar kazandı 30 saat sistem kapattı ne yapabilidik????? Ben senin tüm söylediklerine katılıyorum lakin boşver şuan için boşver hiç canını sıkma bu iş daha böyle uzayıp gidecek gbi görünüyor, buraya arandım diye yazan 3-4 arkadaşın hepside şuan aktif çalışanlar insanlardı belki ona göre bi planları var haa belkide yok😄 Ama bize düşen var güçle vakıfbanka çalışmak:) ve beklemek😄Arada geyik yaparız😄 @atanamayan kardeşim aslında sınava hiç girmeyecek diosn haklısında sence şu şartlar altında mümkün mü?😂😂 sınavın S"sini duysak heyacanlanıyoruz, hiç biyer sınav açmıyor☹