2016 Aralık GUY Sınavı
-
Benim bu grupta asla unutmayacağım bir GUY anım var. Gece sanırım 3-4 sularıydı. 2 arkadaş vardı sadece forumda. En son biri şöyle bir şey dedi ve benim gözlerim kanadı. ''Şimdi 10'a kadar sayıyorum ardından ilan geliyor ama sadece benim için. Direk adıma verecekler ilanı başka da kimse giremeyecek.''
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Emek verdiniz ,sabahlara ladar tweet attınız, bazen dertlestiniz,bazen eğlendiniz,bazen eksi verenlerden şikayetçi oldunuz Ama Güneş li günler artık yakında.Bu mübarek gün ve gecede, 3 ayların başlangıcında Rabbim hak edenlere mutlaka rızık kapısını açacaktır.Er Rezzak isminin yüzü suyu hurmetine sadece O'ndan istiyoruz.Hepiniz haklarınızı helal ediniz.Tekrar Kandilinizin mubarek olmasi ve dualarınızda unutulmamak dileğiyle.Kurumda görüşmek üzere inşaallah diyorum.Selametle...
-
Sistem değişikligi var mı acaba
-
..........................................................
-
Yeni bir başlık açılmış ama bu guruba 1000. Sayfayı görmek yakışırdı. Anısı bol nostaljik bir gurup oldu..
-
Ohh gözümüz aydın arkadaşlar belki kizacaklar var ama iyi oldu Kpss sonrasına kalması imeceyi yutariz. Şimdi kafamız rahat bi sekilde KPSS ye bakalim
-
@kardinalist sınavı mayıs ayında yapacağız diyor sayın bakanımız bugün ki açıklamasında ama bunu twitterda belirtmemiş.
-
@Grimmjow 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kızlar bence o hilmiyi silmenin zamanı geldi telefon numarasını vermesi dışında bir şey bildiği yokmuş galiba boş yere moralimizi bozdu gece gece
bence adama haksızlık yapıyorsunuz. ortada hiç bir şey yokken en geç 2 hafta içinde ilan gelecek diyen adam hilmi bey'di.
-
........................
-
gecıktım sımdı ılan ne zaman gelıyoms bu gece mı
-
@Hayatım-Sınav 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Saçımın bir kısmını kazıtmak istiyordum sınav gelir diye vazgeçmiştim. İyi bari içimde kalmamış olacak, zira sınav gelene kadar uzar.
Buraya son sözüm, kazıttığım saçım uzadı :hand_splayed_tone1:
-
...................
-
Burada açıklamaları var Sayın Bakanın https://www.youtube.com/watch?v=MbnvsV2JO-I
-
Bu mübarek günde hepimizin gözü aydın geldi sonunda gönlümüzün efendisi Nasıl bi çalışma stratejisi izliyorsunuz acaba ? Biri facebooktaki yorumunda 8 kere imece bitirmiş şu an istanbulda guy olan birinden bahsediyordu fazla abartı geldi bana
-
Para banka örgütler ua iktisat işletme iktisatı falan gibi kıyı köşe derslerinden soru geliyor onları nasıl çalışalm imece adem kılıçtan mı yoksa not falanmı
-
bu sayfa bambaşka bir sayfaydı.çok yazmasam da hep takip ettim. inşallah hepimiz için güzel bir anı olur atandıktan sonra anlatırız bu sayfada neler yaşadığımızı.
-
Bu sayfayı en son ilan linkiyle kapatmak yakışır,hak etti.
-
Hey gidi sessiz kalmış Yenisi gelince unutuldu tabi.
-
@safiTÜRK69 ben nedense yeni başlığa yazamıyorum yabancı gibi hissediyorum kendimi orada:) bu başlık candir ya:)
-
Şu başlıkta neler yokki. Umudumuz var, duyumculara yazdığımız sitemler ama yine de yana yakıla duyum beklediğimiz anlar var, içimizin dolup dolup taştığı anlar var, dersanecilere kitap yazarlarına kadir koç gibilerine öfkelerimiz var, twitterda hak arayışımız var, bakan yardımcısının bakanın akrabalarına ulaşma azmimiz bile var, birbirimize desteğimiz var, morali düşene moral vermek için çabalarımız var, burası guy sayfası diye diye insanların dargınlığına sebep oluşumuz var (özellikle benim) (hatta be hatta goy goy sayfası açtırmışlığım bile var). O arkadaşlar umarım hakkını helal ederler. Umarım herşey gönlünüzce olur ve inşallah gönlünüzdekini hayreyler. Birde bu sayfa inşallah arşivde hep kalır.