PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Hangi birim daha idir sizce
-
Bence İK iyi gibi görünüyor, görünüşe göre pek iş yapmıyorlar
-
Oraya gecmek için rekabete girelim diosun yaniz
Ben bi arastrim enguzel nerden yukseliriz. -
@cagii evet o benim . Calisma yeri Ankara arkadaşlar. Mail atmistim. Gm de calistirilacagiz kasanirsak
-
@b-ays hayırlısı,kazanırız insallah
-
Arkadaşlar icra katipliğini kazandım aynı zamanda ptt tekniker lik mülakat sonucu bekliyorum gelirse sizce hangisini seçeyim maaş özlük hakları ya da ptt nin ilerde tamamen özelleşip kadro alma durumu ne olur sizce hangisi daha iyi olur
-
@onlisans bence tamamen nasıl bir yaşam tarzı istediğiniz ile alakalı. Ptt mutlaka daha rahat olacaktır icra katipliği çok yorucu bir iş ancak orada da devletin %100 bir güvencesi var kolay kolay vazgeçilecek bir garanti değil bence ikisi çok farklı sınıflarda aman kararınızı iyi verin dilerim mutlu eder sizi .
-
Teknikerligi secin bence.icra katibi tabiri caizse koledir,kolelik karsiliginda karni doyar,her pislige siz kosturursunuz
-
Bugün arayan oldu mu ?
-
@öğrenci ben utanıyorum artık arayamıyorum aesimi tanıyorlar
-
Bugün de açıklamayacaklar sanırım.
-
Meşgul çalıyor normalde hemen açarlardı. Acaba açıklayacaklar da aramalarla muhatap olmamak için direkt meşgule mi aldılar.
-
@hegia-sophia, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Meşgul çalıyor normalde hemen açarlardı. Acaba açıklayacaklar da aramalarla muhatap olmamak için direkt meşgule mi aldılar.
Hocam siz herseyi acıklamaya yoruyorsunuz bence bu bir belirti olamaz heralde
-
@sbf13 ciddi değilimdir bence, bu kadar takmış mıyımdır, yok yık takmamışımdır taksam duramazdım yok hocam ya napalım duyum yok bir şey yok tutturdum bildim diycem mutlu olcam derdim o
-
Şimdi size herhangi bir dayanağım olmadığı için yalan kategorisine girecek birşey söyleyeyim, sonuçlar haftaya cuma günü açıklanacak. Eğer bana inanırsanız, size 1 hafta boyunca daha az stresli ve daha az F5'li bir hayat sözü veriyorum. Yaşayacağınız en kötü şey, mülakat sonuçlarını yarım saat geç öğrenmek olur.
-
@hegia-sophia, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sbf13 ciddi değilimdir bence, bu kadar takmış mıyımdır, yok yık takmamışımdır taksam duramazdım yok hocam ya napalım duyum yok bir şey yok tutturdum bildim diycem mutlu olcam derdim o
-
En geç çarş perş düşünüorum.cuma olnca nolcak bir gün daha bekleriz
-
Aciklanmamasi icin hicbir gerekce yok.Sabirsizligimiz belki bazi arkadaslarimiz tarafindan hos karsilanmiyor olabilir.Ama bu sinav ilani nisan ayinda verildi.Sinav 4 ay sonra yapildi,sinav yapilali da 4 ay 3 gun oldu bugun.Yani asagi yukari 8 ay diyelim,fazlasi olabilir eksigi yok.8 aydir hayatimi bu sinava odakladim,yetmedi surec olmasi gerektiginden yavas isledigi icin birkac sinava daha,birkac mulakata daha girdim.En son carsamba gunu kamu denetciligi uzman yrd mulakatina girdim,bugun de BTK uzman yrd. sinavi icin tekrar 6 saatlik yoldan Ankaraya geldim.Bunun maddi,psikolojik kulfeti var.Evliyim,evimde degil yolda otobus koltugunda uyuyorum.Yeterince hizli aciklanmadigi icin kurumum idarecileri surekli kurum sinavlarina,mulakatlarina giriyorum diye mobbing ustune mobbing uyguluyor,gecen pazartesi sabahi mesaiye geldim,bana yapilan muameleden oyle tiksinmisim ki gelircevap gelmez lavaboya gidip afedersiniz istigfar ettim.Bu bana olan etkilerinin bir kismi.Baska insanlara da zararim oluyor.Surec olmasi gerektigi gibi olsa mesela bugunku sinava girmezdim,baska bir arkadas sansini denerdi.Ben de dun gece evimde uyumus olurdum.Esimin bu durumdan duydugu rahatsizlik da cabasi.Her anlamda bu surec uzadikca,goturdugu maddi ve manevi seyler de artiyor..
-
@iibfpalace Aynen öyle hocam. 21.yy da bir personel alım süreçlerinin bu kadar uzamasının mantıkli bir açıklaması yok. Alırsın veya almazsın olur biter ama insanların hayatında sürekli bir muallak durum oluşturamazsın. En çok şeye bayılıyorum İk çalışıyormuş en kısa sürede açıklanacakmış. 2 haftadır çalış çalış açıklanamadı sonuç nasıl bir çalışmaysa..Tabi bu eleştiri hemen hemen her kurum için geçerli.
-
Kalifiye eleman istihdam etmek istiyorsan ki dil şartı felan koyarak bunu belli ettin. Özlük hakkı, çalışma koşulları ve niteliğini bi ortaya koy. Insanlar hiç yoktan buna bakarak birşeyler beklemeyi göze alırlar.