2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@adam-smithh aynen hocam ben de o sebepten sordum bilen çıkar umarım
-
-
@economicus marmaray yenikapı ordan havalimanı metrosu aktarma yada direkt altunizade metrobüs
-
@ceteris Atatürk çok pahalı mecbur sabihadan alcam 8 ucagı yetişirim sanırım otobüs ankaraya çekilmez 7 8 saati buluyo
-
@kissenger merobüs merter durağından metroya aktarma
-
Arkadaşlar murakıplık çıkmış sorular elinde olan var mı ?
-
@kissenger çok çokk teşekkür ederim. 40 dk civarı gösteriyor harita. 1 saat önce çıksam yetişirim inşallah
-
@adam-smithh 5te diye biliyorum ama emin değilim
-
Sınava girecek herkese şimdiden hayırlı olsun .Sınavda tükenmez kalem kullanılacak deniliyo nasıl olcak yanlış veya bi aksilikte ne olcak .?
-
@aroma uzerini ciziyosunuz sonra yazmaya devsm
-
@legolas kötü bu görüntü olacak ama yapcak bişey yok
-
@aroma
silinebilir tükenmez kalemler var. üniv.de kullanırdım lakin bddk kabul eder mi bilmiyorum -
@otuzyılsavaşı sormak lazım
-
@otuzyılsavaşı Peki ya tüm yanıtlarını silerlerse farkedince? @aroma
-
@paretowilfredo ben sınava gitmeden bilgisini edinelim anlamında soralım dedik tabiki sonrasında tasarruf onlarda
-
@aroma Takılıyorum dostum. Muhtemel yanıt hayır olacaktır ya da sorumluluk size ait şeklinde bir yanıtı da severler bence. Biraz nato kafa BDDK. Eski usûlleri seviyor ve tutuyor.
-
@paretowilfredo
sadece o kalemin silgisiyle silinebiliyor yazılanlar:) -
@paretowilfredo hocam bende sorumluluk size ait cevabını bekliyorum haliyle neyse bi tükenmez kalem deneyimi edinelim
-
@otuzyılsavaşı Kalem mi silinebiliyor, silgi mi silebiliyor sorunsalı. o.O
-
@aroma Çekinmeyin dostum. Hatalı yazmanız durumunda okunacak şekilde üzerini çizin devam edin. Şunu da söyleyeyim, başka klasik sınavlara girmiş dostlar bilirler ne demek istediğimi; Zaten her soru için yanıtınızı tasarlıyorsunuz yazmaya başlamadan kurşun kalemle bile yazacak olsanız. Çok nadirdir bir yanıtın tamamen silinmesi durumu. En fazla maddi bir kaç hatanız olacaktır onlarda da dediğim şekilde hareket ederseniz kağıdınız fazla kalabalık ve dağınık görünmeyecektir.