IL GÖÇÜ KUSURATLA KACIRANLAR
-
gpm@ybu.edu.tr bu mail adresine gonderebilirsinz
-
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Göç Politikaları Uygulama Ve Araştırma Merkezine, 23.12.2018 tarihinde yapılacak sınav için 14.12.2018 tarihinde açıklanan İl Göç Uzman Yardımcılığı sınavına girmeye hak kazanan adayların para yatırmadığı veya sınava girme hakkından feragat etmeleri takdirinde listeye girmeyi az farklarla elden kaçıran adaylara fırsat yaratmak adına ve olası haksızlığın önüne geçmek için yedek listenin oluşturulmasını talep ediyoruz. Gereğinin yapılması arz ederim.
-
Kusuratla kaçırdım bende. Ama ne ilgocun dikkate alacağını ne de diğer arkadaşların bizimle dilekçe yazacağını sanıyorum
-
@issizmezun öncelikle tebrik ederim kardeş ama para yatırma işlemi cuma günü son. Ctesi ise tatil ve pazar sınav var. Bunu uygulamaya koymaları imkansız bence nasıl olabilir ki. Sınav eğer 2 3 hafta sonra olsa olabilirdi ama dediğim gibi cuma para yatırma son, pazar ise sınav var. Ama yinede gayretinizden dolayı tebrik ederim. (0.400 ile kaçırdım bende)
-
Arakadaşlar biraz degil bence baya zor bu durum artik geçen gecti. Benim de 87.42 idi yapacak bisey yok . Mac başlamış kural değiştirmezler bence de çünkü zaman cok dar
-
@mehmetkvl bir farkındalık yaratabiliriz bu sinav olmasa da daha sonra gelecek sinavlar icin boyle bir durumu gozardi etmesinler cok magduriyet oluyor bunu onune gecebiliriz
-
@deuceko bu durumu sadece bu sinav icin dusunmeyin hocam