Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
-
Arkadaşlar merhaba, son günlerde forumu da bi hayli meşgul eden bu konu için başlık boyle bir başlığı açıyorum.
Bir etkinlik yapılacaksa sadece bu başlığa yazmak, güncel tutmak yeterli olacaktır; her başlığa kopyala yapıştır yapıp çeşit çeşit emojili büyük küçük harfli etkinlik ya da hesap numarası yazılan spam iletiler kaldırılacak, yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Burası bir forum, kuralları olan herkesin her istediğini yapamayacağı bir forum. Biz buna bugün göz yumarsak yarın bu forumda kimse kalmaz kendi kendinize spam yapıp durursunuz. İnsanlar spam okumak için değil ilgili sınavlarla ilgili bilgi alışverişi için başlıklara giriyor.
Özetle; etkinlik duyurusu paylaşım başlığı sadece budur. Diğer başlıklarda görülenler tarafimca silinecektir.
-
@genclerbirlikli hocam çok iyi düşünmüşsünüz. Bende bu konudan rahatsızdım gerçekten. Ama keşke bundan sonra paylaşanlar yasaklanacaktır deseydiniz. @kuşçubaşıeşref arkadaş yeniliğin kurbanı oldu sanki.
-
@genclerbirlikli Hay Allah razı olsun yahu!
-
@Kuşçubaşı-Eşref arkadaşı suçlamayın bence, bütün gruplarda herkes görsün kayıtsız kalmasin diye iyi niyetli bir cabaydi. Bu çabaya iştirak etmeyen topluluk utansın.
-
@genclerbirlikli iyi de hocam paylaşan arkadaş neden yasaklanmış kötü birşey mi bu , buradaki insanlar için birşeyler yapmaya çalışmış bakıyorm şimdi yasaklı ve şahsen tanıdığım bir kişi kötü birşey yazdığınıza görmedim sırf etkinlik paylaştı diye yasaklamak doğru mu
-
Hiç mi hiç doğru birşey değil eğer burası dayanışma yerimizde bu yapılan çok ayıp @maesteo, içinde söyledi: Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
@genclerbirlikli iyi de hocam paylaşan arkadaş neden yasaklanmış kötü birşey mi bu , buradaki insanlar için birşeyler yapmaya çalışmış bakıyorm şimdi yasaklı ve şahsen tanıdığım bir kişi kötü birşey yazdığınıza görmedim sırf etkinlik paylaştı diye yasaklamak doğru mu
-
@maesteo hocam sırf etkinlik paylaştı diye değil işi artık spam iletiye çevirdiği için yasakladım. Ben tutup her başlığın altına aynı alakasız şeyleri kopyala yapistir yaparsam siz de benim iletilerimi bayraklayabilirsiniz, beni de yasaklarlar.
@mrnobody spam ileti her zaman yasak.
Kural herkese her duruma var, etkinlik diye hoş görülemez.
-
Biz haftalardır birlik beraberlik için burada sesleniyoruz, bu yaptığınız hiç hoş değil, millet o kadar tartışıyor burada, giydiriyorlar birbirine, onlardan rahatsız olmayırsunuz ama etkinlik için paylaşımdan rahatsız oluyorsunuz pes valla
-
@fridakahlo onları da siliyorum merak etmeyin. Ayrıca boyle bir başlık daha yararlı olur kanaatindeyim. Spam iletiler daha itici oluyor.
Mesela bu başlıkta bana tepki göstermek yerine ilgili etkinliğin duyurusunu paylaşarak daha fazla verim alabilirsiniz.
-
Yaptığınız çok ayıp etkinlik paylasmada ne var bilgilenmis oluyoruz
-
@genclerbirlikli ben paylaşıyorum fazlasıyla rahat olun siz
-
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var galiba, etkinlik duyurusu paylaşmak yasak değil spam ileti yazmak yasak. Her başlığın altına aynı şeyleri kopyala yapistjr yapmak yasak. İsteyen gelir bu başlığa istediği duyuruyu yazar. İl göç sınavını takip eden biri guy dguy mülakatları etkinliği iletisi okumak zorunda değil.
Gelin bu başlığa istediğiniz duyuruyu istediğiniz zaman yapın.
-
@fridakahlo buyrun bu başlığa yazın,başlık amacına ulaşsın.
-
Arkadaşlar "bundan sonra forumda etkinlik paylaşmak yasaktır" yazmamış ki, "bir başlık halinde burada devam edin" yazmış. Yani ben de mülakat bekliyorum, hassas bir durum anlıyorum ancak diğer başlıklarda paylaşıldığında birden çok Spam gidiyor diye belirtmiş. Bu başlık sürekli güncel tutulursa zaten yeterince dikkat çekecek.
-
@genclerbirlikli Bu foruma son ileti yazışımdır onu da arkadaşım sayesinde yazıyorum ben etkinliğe herkes katılsın kimsenin gözünden kaçmasın diye yaptım pişman da değilim yine olsa yine yaparım benim için forum bitmiştir şimdi kendi başına beni yasaklamaya devam et ben İİBF için mücadelemi başka platformlarda devam edicem herkes hakkını helal etsin Allah'a emanet olun. (Yasaklanan arkadaşın yazdığı )
-
@genclerbirlikli hocam öyle demenize kızmıyorum katılıyorum da ama arkadaş iyi niyetle paylaşmış engellemeniz hoş değil
-
@fridakahlo spam ileti spam ileridir sonuçta. Hem yasak kalıcı değil 5 gün.
-
TT olsun, twiter gündemine girelim ancak TV kanallarının whatsapp ihbar hattına yüklenip haber kanallarına haber olup gündeme gelmek daha etkileyici olur diye düşünüyorum. bugün tt satın almadan anestezi mezunları 80.000 mezun 5000 kadro istiyor diye 1700 tweet ile tt olup sonrasında 3-4 bin tweete ulaştılar. kimse umursamadı. twiterda ailelerimiz yok. habere çıktığında daha çok tepki çekip oy endişesi yaratabilir. en azından ailelerine durumu açıklayamayanlar da bir nebze olsa rahatlar.
-
@genclerbirlikli valla tadımız tuzumuz yoktu bu yaptığınızla buranın da tadını kaçırdınız
-
Verilen tepkiler sanki etkinlik paylaşmak yasak denmiş gibi veriliyor. Vallahi hayret! Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki burada etkinlik daha çok konuşulursa başlık yukarda kalır ve herkes görür. İlgisiz her başlığa kopyala yapıştır yapmaktan daha verimli olur burada toplu olması. Etkinliğe katılan,duyuran bir siz değilsiniz. Sonra foruma küsmek nedir Allah aşkına! Hakikaten hayret! Biraz ciddiyet lütfen.