PTT uzman yardımcılığı/Genel
-
Hocam bugün aradigimizda yine aynisini soylediler bugun gelcegine dair haberler var denince de bunlara itibar etmeyin boyle bir sey soz konusu degil dediler. En yakin zamanda demelerinin sebebi liste ellerinde onay imza vesaire bir sey bekliyor olabilirler ik yi da suçlamamak lazım.
-
@skoatatik Şimdi de böyle bir şey söz konusu değil mi diyorlar ? Ne tuhaf bu hafta içi hep yakın zamanda dediler.
Kurumların kalitesi personel alım sürecini nasıl yönettikleri ile belli oluyor hakikaten...
-
Arkadaşlar ilgili yönetmelik e baktnz mı orda bilgi bulablranz
-
@bluephantom, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@duyguuu37 Hocam, bu cevaplara ben ve çoğu kişi de ulaşmayı denedi ancak ik'dan net bir yanıt alamadık. En az kazanıp kazanmadığımız kadar bu tür şeyleri de merak ediyoruz. "Bunlar cevaplanmadan açıklanma zor görünüyor" kısmını ben de yukarıda sanırım 1-2 sayfa önce yazmıştım. PTT'nin acemiliği var bu işte hiç şüphe yok fakat dediğiniz gibi işsizlik çığ gibi büyüdüğünden ve mülakatlar tam bir facia olduğundan çoğu insanın sesi çıkamıyor maalesef. Tuzunuzun kuru olmasıyla ilgisi yok hocam bunun. Bilmek herkesin hakkı. Kaldı ki bilgi kamusal malıdır. Bir şeyler duyarsanız biz de çok memnun oluruz.
Hocam merhaba PTT uzmanlık ilanı geleli neredeyse 7 8 ay oluyor kurum hala özlük haklarını belirleyemedi mi el insaf yahu ilana çıkıyorsun ama hala bir şey belli değil. Kazanan da kaybeden de aciklansin bir an önce herkes önüne baksın bu kadar uzatmanın ne anlamı var bilmiyorum
-
@sonhukukbükücü Bunu ik'ya demeniz her ne kadar tesiri olmasa da daha bir yerinde olurdu hocam. PTT ilk defa ilana çıktığı ve yeni bir kadro olduğu için bu tür şeyler başımıza geldi. Mazur görelim diye söylemiyorum ama ülkenin şartları belli. Herkes gibi bekliyoruz bizde.
-
@sonhukukbükücü Bunu ik'ya demeniz her ne kadar tesiri olmasa da daha bir yerinde olurdu hocam. PTT ilk defa ilana çıktığı ve yeni bir kadro olduğu için bu tür şeyler başımıza geldi. Mazur görelim diye söylemiyorum ama ülkenin şartları belli. Herkes gibi bekliyoruz bizde.
Ülkenin şartları belli de bu kadar da olmaz yani bulanık bir suda dalış yapmak gibi bir şey tabiri caizse. Daha kazananlar belli olacak da ondan sonra güvenlik soruşturması aşaması olacak ondan sonra iş başı. Acaba kaç ay daha sürecek bu aşamalar
-
@sonhukukbükücü ve mülakat sonucundan sonra en geç 1 yıl içinde işbaşı olacaktır diye bile bir ibare var
yani bugün açıklansa bile seneye bugün işe başlatabilirler -
@generalgeneral evet beni de bu düşündürüyor hep
-
@sonhukukbükücü Şu anda açıklansa bir ayı bulur. @GeneralGeneral Güzel yakalamışsınız. Ucu o kadar ifadeler ki insan bir şey de diyemiyor. Bugün açıklansa yarınki BDDK murakıplık sınavına gitmeyeceğim. Ancak hayal gibi görünüyor.
-
@sonhukukbükücü Haklısınız hocam da diğer kurumlarında çok farkı yok buradan.. 21.yy da personel temin faaliyetleri 1 yılı buluyor şaka gibi!
-
@sonhukukbükücü Şu anda açıklansa bir ayı bulur. @GeneralGeneral Güzel yakalamışsınız. Ucu o kadar ifadeler ki insan bir şey de diyemiyor. Bugün açıklansa yarınki BDDK murakıplık sınavına gitmeyeceğim. Ancak hayal gibi görünüyor.
Aynen öyle hocam ben de giricem BDDK ya ama düzen falan kalmadı yani biraz yalan oldu BDDK
-
@öğrenci, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@sonhukukbükücü Haklısınız hocam da diğer kurumlarında çok farkı yok buradan.. 21.yy da personel temin faaliyetleri 1 yılı buluyor şaka gibi!
Aynen öyle ilanlar deseniz zaten kit gelenler de 1 seneyi buluyor işe başlama sureci. İİBF ölsün madem. Genel olarak konuşuyorum kadro gelmeyecekse doğru düzgün ilan vermeyeceksen neden her okulda bir İİBF aciliyor. Gelen ilanlarinda ne mülakat tarihi belli ne başka bir şeyi bide gelen bazı ilanlar iptal ediliyor davalık olanlar var saçma sapan bir süreç
-
Ben de dört gözle buranin sonucunu bekliyorum. Bi aciklansa kazandigima dair bir ibare görsem direk tüm hazırlık kitaplarımı bağışta bulunup işe girme mevzuunu kapatip sadece kendime yatirim yapmak istiyorum artık. Ama o kadar çok olumsuz anlamda mulakat sonucu gördüm ki bu da olumsuz olacak diye cok korkuyorum. Öte yandan sonuçlarin açıklanma tarihine gelince şahsi fikrim 30 Kasimda mulakatlar bittiği için 31 Aralikta açıklanacağı yönünde ama o güne de birakmaz herhalde yani inşallah diyerek 28 Aralik cuma günü bekliyorum ben
-
@offspring, içinde söyledi: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Ben de dört gözle buranin sonucunu bekliyorum. Bi aciklansa kazandigima dair bir ibare görsem direk tüm hazırlık kitaplarımı bağışta bulunup işe girme mevzuunu kapatip sadece kendime yatirim yapmak istiyorum artık. Ama o kadar çok olumsuz anlamda mulakat sonucu gördüm ki bu da olumsuz olacak diye cok korkuyorum. Öte yandan sonuçlarin açıklanma tarihine gelince şahsi fikrim 30 Kasimda mulakatlar bittiği için 31 Aralikta açıklanacağı yönünde ama o güne de birakmaz herhalde yani inşallah diyerek 28 Aralik cuma günü bekliyorum ben
Dediğiniz çok doğru mülakat iyi geçti diye bir hevesle çıkıyoruz kurumdan gelen sonuç olumsuz iyi geçti diye güvenemiyoruz da. Bugun açıklanır inşallah çünkü daha bunların tebligat etme işlemleri başlayacak belge teslimi falan derken işte biliyorsunuz ölme eşeğim ölme.
-
Aynen öyle olur veya olmaz. Olursa seviniriz olmazsa üzülürüz ama konu kapanır. Böyle belirsiz olması sıkıntı. Alım 200 kişilik bir alım olmasa çoğu insan bu kadar umutlanmazdı zaten
-
@sonhukukbükücü insallah bugün açıklanır ara ara siteyi kontrol ediyorum hareketlilik yok ama insan bekliyor tabi
-
@öğrenci Kaç tane mülakat devirdim çok az istisna gördüm bu açıdan. Garanti müf.yrd. 1 haftada başlatmıştı. Akbank yine hızlı olanlardandı. Vakıfbank müf.yard. da bir haftada açıklanmıştı. Ziraat Bankası da bu yıl 1 haftada sonuçları verdi. Her ne kadar bu kurumlarında ciddi zafiyetleri olsa da yine de bu yönden tebrik etmiştim. @sonhukukbükücü BDDK bana da yalan oldu hiç çalışmadım. Sayıştay zaten kepazeliğin en büyüğüne imza attı. O kadar düzgün ve kaliteli insanı harcadılar ki inanamadım. @offspring Bunu ben de o kadar istiyorum ki hocam anlatamam.
-
@öğrenci Kaç tane mülakat devirdim çok az istisna gördüm bu açıdan. Garanti müf.yrd. 1 haftada başlatmıştı. Akbank yine hızlı olanlardandı. Vakıfbank müf.yard. da bir haftada açıklanmıştı. Ziraat Bankası da bu yıl 1 haftada sonuçları verdi. Her ne kadar bu kurumlarında ciddi zafiyetleri olsa da yine de bu yönden tebrik etmiştim. @sonhukukbükücü BDDK bana da yalan oldu hiç çalışmadım. Sayıştay zaten kepazeliğin en büyüğüne imza attı. O kadar düzgün ve kaliteli insanı harcadılar ki inanamadım. @offspring Bunu ben de o kadar istiyorum ki hocam anlatamam.
Hocam zaten açıklamak isteyen kurumlar hemen açıklıyor sonuclari yeter ki istesinler. Sayıştay sınavda saçmaladı zaten ins önümüzdeki sınav için önlem almışlardır.
-
Benim umudum bugünden de yok, sonuçlar bellidir büyük ihtimal ama yönetmelik bekleniyor olabilir. En geç bi ay içinde sözüne de itibarım kalmadı,çünkü bunun için de böyle şeylere itibar etmeyin diyebilirler.
-
@beyhude açıklanacağına dair söylentilere inanmayın çünkü hiç açıklamıcaz diyip kötü adam gülüşü yapacaklarını düşünüyorum