İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
şubata kadar eğer bekletilen kurumlar sonuçlanırsa yüksek kapatmaz. Birde iki puan türüm yüksek p5 p8 ilanlar p6 p7 p9 arasında gidip geliyor elbet bizimde çiceklerimiz açacak:)
-
@evandro, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@tardukağan iş yükü yoksa kurumu neden kapatmıyorlar hocam iş yükü nasıl yok
Türkiye'den bahsettiğimizi unutuyorsun sanırım hocam
-
@tardukağan son dönemde çalışan kurumu dahi iş yükü az diye kapattılar o yüzden sordum.
-
İŞ YÜKÜ YOK MU? İşte devleti ve kurumlarını yıpratan, çürüten bakış açısı. İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu gibi bir kurumun dağlar kadar yükü olmalı. Aldığı elemanlar kurumun görev tanımının sınırları içerisinde, halihazırda bir iş olmasa bile çabalayıp koşturmalı. Ne yazık ki devletimizin kurumları "kapağı at-kurtul" bakış açısıyla aşındırıldığı için ve bunun yansıması, en üst mevkilerden en alttaki memurlara kadar karşılığını bulduğu için ancak bu kadar saçma bir ilan ortaya çıkabilirdi. YDS şartı nerede? Bu puan türleri neye göre seçildi? Lütfen yorumumu şahsınıza yönelik olarak kabul etmeyiniz.
-
@por-favor bu ülkede ilime bilime değer veren, bir avuç insan var onlar da harcanıp gidiyor. Maddiyat hariç kutsalı olan kalmamış. Millet olarak geleceğimizi parlak görmüyorum, haketmiyoruz da zaten...
-
Tahmini taban puan belirleme açısından, 2017 ve 2018 yıllarının p6 p7 p38 puan türlerinde en az 90 almış olanlar buraya puanımızı puan türünü ve sınav yılını yazalım. Her üç puan türünde de 90 puan ve sıralama olarak 140 ın altında olursak sınav 88-89 civarı kapatabilir.
Başlıyorum benimki 2018 yılı p6 puan türü 90,24865 sıralama 31 -
@rootofallevil şu kamu yönetiminin ekmeğini baya yiyeceksin anlaşılan:)
-
@gresham-t yiyemedim ki daha hocam
-
P7 93,22 sıralama 27 , p38 92,29 sırlama 24 p6 89,77 sıralama 37 bunlar 2018 . 2017 de p6 puanım 86,73 sıralama 515 (karıştırma açısından yazdım)
-
2017 p6: 93.12 sıralama 38.
-
2018 kpss p7 93,85903 sıralama 21
-
Şimdiden anlaşıldı. Burası da baya yüksek kapatacak!
-
@antimülakat kötümser olmak istemem fakat 91.5-92 aşağısı için umut göremiyorum. Dguy sonuçlanmadığı sürece bu tip alımlarda 92-93 ün aşağısının şansı çok çok az
-
@tugrulkocer Ilk 100'de değilsen gelme demek.Aslında kimse başvurmayacak böyle ilanlara 100 alan arkadaşın da kazanacağı garanti değil nasıl olsa..
-
-
p-6 90,84 sıralama 18 2018 puanı.
-
İnsan hakları ve eşitlik kurumuna (muhtemelen) torpille 13 kişi yerleşecek. Ve bunlar insan hakları ve eşitliği konusunda çalışmalar yapacaklar ! Hakça mı, değil. Eşitçemi, hiç değil !
-
Bu sene zaten 90 altı pek görmüyoruz. Sonuçların tamamlanması da puanların yüksek kapatmasında oldukça etkili. En azından Kaymakamlık açıklansa bir nebze yüksek puana sahip olanlar aradan çıkar.
-
Aynen öyle az az da olsa alım var sonuc yok. 90.84 ile muhtemelen burası da gelmeyecektir gibi...
-
maaş açısından nasıl bilen var mı acaba?