2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı Ankara yüksek kapatır spekülasyonları çoktu bende korkmuştum o zamanlar hey gidi günler heyy:)
-
@2016mağduru tanıdıgım yok ama memurluktaki genel kural böyledir bide tabi gideceginiz yerde boşluk olması gerekir.
-
@niloya Memleketim olursa en güzeli olur napim o zaman Ankara yi Istanbul u
-
sıralamalarla zaten karşılaştırırsınız ancak benim size tavsiyem sıralaması 9bin ve üzeri arkadaşlar çok alım yapılan yerlere yönelin puanı yüksek olup cazibe merkezi olacak yerlerden kaçının.ilan geldiğince etraflıca konuşulur zaten ancak bu yıl puanlarınız sizi aldatabilir
-
@aksaçlı inşallah herkesin gönlündekini yaşamak bir an önce ömrüne nasip olur:)
-
@Sipsilimarpuc simi 9.000 sıralama kaç puan
-
@Dick-Advacoat 79.91 9535 sıralama
-
geçen yıl ben 80 puan almıştım 6bindeydim bu sene 80 9binlerde
-
Arkadas ilan garanti mi ben anlamadim bu nasıl muhabbet?
-
@niloya inşallah kardeşim
-
@sradaninsan Aman HoCAM DIKKAT BEN DAHA ONCE BUNA BENZER BİR CIKIS YAPMISTIM BASIMA HIC IYI SEYLER GELMEDI LINC EDILIYORDUM
-
Keşke ilan gelseydi de ondan sonra yapalım bu muhabbeti
-
-
Bu puana surasi gelir mi muhabbeti gibisi yokmuş gizliden okuyup motive olmak
-
@Grimmjow genel olarak cogu şehir zaten 85 dogruyla fln alio.. ama aslnda bi yandan haklsında sınawa girme konsnda. buyük şehirler ne kadar çok alım yapsada riski büyuk oluo
-
Arkadaşlar dereyi görmeden paçayı sıvamayın. Şu anki puan öngörüleri enerji kayıbı bizim için, çünkü kaç kişilik ilan geleceği belli değil. Duamız odur ki emek veren, hayal kuran herkes sınava girebılsın. Ve kimi il göçe kimi guya kimi duya yerlessın. Bunun için de alan puanıyla alım yapan tüm kurumların ilana cıkabılmesını sağlayabilmek Bize düşen şu aşamada birlik olup önümüzdeki hafta her gün sesimizi gür şekilde duyurabilmek. Emek veren herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.
-
Arkadaşlar bende 78.2 ile 12binlerdeyim. Sıralama geçen seneye göre çok arttı. Bu yüzden merak ettiğim sınav açılırsa 2015de giren 78 alan kişi 9-10 binlerde olacak ben aynı puanlarda 12binlerde olucam buna nasıl karar verecekler? Puan kullanıldığı için sıralama önemsiz mi olcak ?
-
@mavi sen 2015KPSS sıralamanı boşver 2016 kpss de senle yakın puan alan kişinin sıralaması ne ise senin de sıralaman o artık. yaklaşık 500-800 kişi arasında değişiyor 2015 sıralamanın üzerine 600-700 ekle 2016 sıralaman aşağı yukarı odur
-
@Affectio-Sctts ben 2015 e girmedim zaten ilk yılım. Demek istediğim 2015 de 78 almış kişi 9binde ben 2016 da 78 ile 12 bindeyim ikimizde başvuruyoruz ya burda puan mı sıralamamı önemli oluyor
-
@mavi 2015 te 78 alan kişinin sıralaması artık 12 binde olmuş oluyor