Güncel maliye konu anlatım kitabı önerisi
-
Arkadaşlar maliyeden güncel bir konu anlatım kitabı almaya karar verdim. A kadro maliye ve maliyenin el kitabı arasında kararsız kaldım.Bu kitapları alıp kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
-
@iibf7 el kitabını tavsiye etmem.
-
@iibf7 ikisi arasındaysan akadronun vergisi el kitabının geri kalan kısmı iyi.
-
@uruk-hai el kitabını okudunuz mu?
-
Maliye Politikası Abuzer Pınar bunu bilir bunu söylerim.
-
@olumsuz-dışlama O kitabı 2 sene öne almıştım kapağını açmadım henüz sayıştay için maliye politikasına oradan baksam daha mı iyi olur?
-
Üstadı Maliye nasıl arkadaşlar?
-
@maesteo Ben paretoyu öneririm maliyede yeni baskı yaptıysa alın kesin.
-
@müspetmenfi pareto maliye konu anlatım 2017'den sonra baskı yapmadı diye gördüm internette
-
Serdar Şahin İsmail engin themis maliye kitabı dostum biraz detaylı ama bence Sayıştay hakimlik ve diğer bütün kurum sınavlarında iş görüyor . Tek geçerim .
-
@islimbot Yeni baskısı yoksa arkadaşın dediği gibi themis mantıklı olabilir benimde güncel bir kaynak almam lazım pareto 1 aya yeni baskı yapmazsa themis alırım gibi yeni çıktı çünkü.
-
Prof. Dr. Binhan Elif Yılmaz 'MALİYE' kitabı
Nihat Edizdoğan , Erhan Gümüş, 'KAMU MALİYESİ'bu 2 kitaptan birini alsak işimizi görür mü ?
-
@müspetmenfi klasik sınavlar için güzel bir kitap, güncel veriler ile desteklenirse maliye politikası içeren bir kompozisyon sınavında iş görür. Adem Yılmaz ile sorularla ile iktisat hipotezini de öneririm. Maliye politikası onun da iyi .
-
Arkadaşlar TAP maliye nasıl ? Bende güncel bütçe değişikliklerini içeren Kamu Maliyesi arıyorum. Abuzer Pınar hocanın kitapları güncel değil sanıyorum.
-
@müspetmenfi hocam ben yeni baskı themisi internette bulamıyorum bı link atar mısınız
-
@çıkmadıkcandan hocam themis maliye yeni baskı cikti mi acaba?
-
@okanugur Bir yanlışlık oldu galiba ben bu kitabın yeni baskısı çıktı sanıyordum fakat bende bulamadım internette kusura bakmayın.
-
Halil işgüzar nasil arkadaslar . Not pdf si var bende ama henuz bakmadim . İyiyse ona gore calisayim diyorum
-
Arkadaşlar kitap evini aradım themis maliye için şuan için bir çalışma olmadığını 2019 ortalarına doğru belki gelebileceğinden bahsetti yani yakın bir zamanda baskı yapmayacak en son 2017 baskı mevcut kusura bakmayın yanlış bilgi için.
-
@Simón-Bolívar maliyenin el kitabını kullandınız mı niye tavsiye etmiyorsunuz ?