2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
İcisleri Bakanlığı kontrolör ilanını kacrdim bu da kayacak galiba 95 almak
gerekiyor artık -
93 ten asagi kapatmaz. Ama kazanan kimse de bu meslekte kalmaz
-
YSK Kaymakamlık iş müfettişliği rekabet kurumu aciklanirsa bence max 91 ile kapatır bu kurum açıklanmasa 93
-
@gökyeleli neden kalmaz hocam?
-
@aroma kazananin ömrü otel odalarinda geçer. Ilk 5 yil senede 6 ay boyunca denetim sonraki 5 yil senede 5 ay denetim var. Aile kurmayi cok zorlastirir bu da.
-
@gökyeleli hocam cezaevlerinde mi çalışılıyor
-
burdan Büşra Dönmez, Abdüssamed Kılıç ve diğerlerine sesleniyorum. 10 tane yeri de kazansanız olacağınız meslek sadece 1 tane.bunu kazansanız bile bu meslekte durmayacaksınız eminim. Bari şuna başvurmayın da bizlere de sıra gelsin.
-
Meslek zor .arkadaşlar. şahsen 90 üstü alan birisi için değer mi .girenler başka kurumlara gider genelde
-
@bucalı evet hocam cezaevlerini denetliyorsunuz.
-
@gökyeleli şartlar buysa çok zor ama maalesef işsizlikten aile kurmayı düşünecek psikoloji bile kalmıyor.
-
@tugrulkocer Seçicilik ve vizyon sahibi olmak ile alakalı. Her yere başvurup listede adını görmek ego tatminine dönüyor bence bir zamandan sonra.
-
Meslek tanıtımı yapılmış arkadaşlar.
-
Yine yüksek kapatacak ilanlardan bir tanesi. Bu sene moda bu oldu sanki. Bütün ilanlar az kişi, yüksek puan.
-
P48i tercih edecek var mı
-
p9 - 92.5 sıralama 115 ile başvurmuyorum.
-
@alageyik08 ayaküstü kendinize seçicilik ve vizyonerlik payesini de vermişsiniz hayırlı olsun
-
Özellikle kadınlar için çok zor bir meslek
-
@gresham-t bence herkes için zor bir meslek
-
@firunze Görünen köy kılavuz istemez bunun için Ferrarisini satan bilge olmaya gerek yok diyelim. Yoksa estağfurullah paye, madalya takılmalık bir durum yok. Genel bir sıkıntıdan söz ediliyor burada. Dikkatinizi çeken şey ben ve arkadaşın yorumu değil, bu sıkıntılı durum olmalıydı. Ama sizinki de farklı bir bakış açısı, herkes görmek istediği şeyi görür.
-
@alageyik08 durumun sıkıntılı bir tarafı yok zannımca. Başvuranlar sizin gibi çalışmış yüksek almış sizin gibi şartları sağlayan ilanlara başvuruyor. Herkes emeğinin karşılığını almaya çalışıyor. Ama vizyonlu ama vizyonsuz