Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@marshallinksi eğer puanın 88 üstü ise bence bulaşma iş yoğunluğu ve şartları ağır olan bir yere gidersen A kadrosuna gereken önemi veremeyebilirsin. Malum A kadroları artık aslanın ağzında.
-
2015/1 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI B KADRO TABAN PUANLAR
MÜLAKAT TARİHLERİ : 20 NİSAN-12 MAYIS 2015.
MUAYENE MEMURLUĞU 450. ADAY : 84,918
RAPORTÖR MEMURU 600. ADAY : 83,462.
GÜMRÜK MEMURU (LİSANS) 391. ADAY : 82,925.
GÜMRÜK MEMURU (ÖN LİSANS) 210. ADAY : 84,825
İL TİCARET MEMURU 135. ADAY : 81,216.
İL TİCARET MEMURU 75. ADAY : 83,911.
MUHAFAZA MEMURLUĞU 1200. ADAY : 79,634.
EĞİTİM UZMANI 9. ADAY : 76,809. -
@Antimülakat hocam bu merkezi atama sonrası alimdi sanırım 2014/2 alımında iibflilere kaç kadro gelmişti acaba ona göre puanlar hakkında daha net yorum yapabiliriz..
-
A grubu nun puanini mi soruyosunuz @guyan-gelmiş
-
@elfwarrior Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
zi atama sonrası alimdi sanırım 2014/2 alımında iibflilere kaç kadro gelmişti
199 kadro gelmişti. kamu yönetimi 86 lara kadar düşmüştü ben o atamada atandım.
-
@marshallinksi yok B grubu
-
@Antimülakat gümrük memuru için 83.4 puanım gelirmi? Yoksa muhafaza memurluğumu yazayım
-
Arkadaş tercih konusunda geçmiş yıl puanlarını paylaşmak dışında hiçbir şey yapamam. Bu konuda fikrimi beyan etmemeye yemin ettim. Guy konusunda öyle bir sonuçla karşılaştım ki kesinlikle girmek istemiyorum o işe. Sizlerden rica ediyorum, daha cevaplanabilir şeyleri konuşalım
-
@guyan-gelmiş 83.8 p3
-
@marshallinksi kardeşim eğer arkandan alacaklılar koşturmuyorsa A grubuna devam et derim ben şahsen
-
Neden ki
-
@marshallinksi B grubu olarak memur olarak atandığımda benimle bir arkadaş daha atandı arkadaşın p35'i 88 di.Hemen atanıyım ondan sonra çalışırım mantığı ile hareket etti ama daha sonra iş yoğunluğu paranın tatlı gelmesi alan çalışmasını engelledi ve puanları hep heba oldu.Cidden öyle kolay olmuyor bir işte çalışıp aynı zamanda ders çalışmak eğer ki alanda 80 üstü puan varsa ve A grubunda kendini başarılı hissediyorsan bence biraz sabret.Varsay ki puanın yetti mülakata girmeye hak kazandın o süre zarfında hep memur olma ihtimali aklında olacağı için derse adapte olamayacaksın ve diyelim ki gümrük memuru oldun ve Van'da bir sınır kapısında işe başladın oraya alışma süreci,ev hayatı,yeni yaşam,işi öğrenme,iş ortamına alışma. Bu süreç ilerlerken ders çalışmak büyük irade istiyor.Bunlar benim şahsi kanaatim tam tersi de olabilir Alan grubunda adam akıllı alım olmaz pes edersin gümrük memurluğunu da elinden kaçırabilirsin her şey olabilir. Ama gümrük memuru olarak kalırsan hiç bir zaman başarmışlık duygusunu tadamasazsın benim gibi.
-
@guyan-gelmiş ama gümrük diğer memurluk lara benzemiyor gerek maas kariyer vs muayene memurluğu misal a kadro sayılır deniyor guy veya vmy olan birinin kazandığı parayı adam zaten gümrükte kazanıyor
-
@Antimülakat Kardeşim 85.61 puanla muayene memurluğu gelir mi sence yoksa gümrük bölge müdürlüklerindeki 200 kişilik memurluk kadrosuna başvurmak mı daha mantıklı?
-
@monsterly vmy ile gümrüğü bir tutuyorsan diyecek bir şeyim yok sadece kriter para mı çalışma şartı ünvana dolayısıyla sana olan saygı biraz bunları da teraziye eklemelisin bence
-
@guyan-gelmiş cebinde para olmayınca anlarsın ne olduğunu saygu demişin vmy de ne saygisi kalmış ortalık vmy adamlarin kendi bunu diyor çok saygı arıyorsan gümrük teftiş ve başbakanlık teftiş vs
-
@guyan-gelmiş merkez kadro uzman yrd olarak gümrüğün ve dhmi nin maaşı herkesi düşündürüyor
-
@monsterly tamam kardeşim o zaman sen git başvurunu yap herkesin kendi görüşü hayata bakış acısı saygı duyarım.
-
Gümrük için de ezber konuşuyorsun bulunduğun yere Gore değişir çalışma şartı vs @guyan-gelmiş
-
@aliveli Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
gümrüğün
dhmi çakılı kadro ve çalışma ortamı yeterince güzel ama gümrük hem rotasyonlu hem de bir gün istanbulda en kral yerde 4500 alırken 5 sene sonra Van'da sınır kapısında prefabrik bir binanın içinde elin iranlısı ile rüşvet almam-alırsın kavgası.Gümrükte çalışan arkadaşlarımın isyan ettiği konulara dayanarak bunları söylüyorum.Cebinde para yoktur aile ve çevre baskı son safhaya ulaşmıştır yaz tabi ama vmy ile de kıyaslama kardeşim be.