@sonuç ben de yanlışı soruyordu diye hatırlıyorum hocam. Ceza koşulunun sona ermesi asıl borcu etkilemez gibi bir şık vardı onu doğru diye elemiştim şıklardan.
29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@marshallist hocam ceza koşulu asıl alacağa bağlıdır, asıl alacak sona erince ceza koşulu da istenemez. ben böyle biliyorum.
-
@sonuç hükmen teslim
-
@sonuç cevabina hukmen teslim dedigimiz sorudanmi bahsediyosun hocam
-
@dnztrkn hahahah bu iyiydi
ben onu önyargı yaptım şimdi de ayırmıyorum, böylesi daha güzel
-
@fc-real-gdp tamam işte soru Yanlışı soruyor şıkta ise kusuru borçlu ispat eder diyor
-
@fc-real-gdp evet ben de öyle biliyorum soruda yanlısı soruyordu ve sıktı asıl alacaga bağlı değildir diyordu
-
@alp9292 evet aynen havale ile teslim Satıcı açısından sormadığondan yanlış diye kabul ettim
-
@marshallist hocam soruda doğruyu soruyordu.
-
@sonuç munzam zararı duruma göre borcludan da alacaklidan da ispat etmesi gerekebilir
-
@fc-real-gdp yanlışı soruyordu hocam
-
borcun üstlenilmesi sorusunda iç üstlenme sözleşme hükümlerini alacaklıya ileri suremez gibi bi şık vardı onu yaptım ben.
-
@fc-real-gdp doğru şık
-
Arkadaslar bilirsiniz sinava hic calismayip giren tipler, sinav sonrasi genelde " cok kolaydi 90 ustu kapatir" seklinde yorum atarlar.
Bu sinava 3 ay once 10 gun baktim dahada bakmadim .Hem iş hem sinav bana uygun degil beceremiyorum yapcak bisey yok deyip biraktim .
3 aydir sayfa acmisligim yok.
Kazanamicam ama beni cok sasirtan derecede yuksek dogru cikacak gibi .
Sifir biri degilim diger kurumlardan sinav ve mulakat tecrubelerim var .
Bu sebeple moral bozup sinav yuksek kapatabilir diyorum . -
@marshallist hocam hatlar karıştı
-
Geri vermede bazı arkadaşlar 1 değil 3 diyor o 3 diyenler tutuklama değil harici önlemler için onun için doğru 1 yıl
-
Islah sorusunu hatırlayan var mı ? 3.kisili bi şık vardı
-
@sonuç ben de yanlışı soruyordu diye hatırlıyorum hocam. Ceza koşulunun sona ermesi asıl borcu etkilemez gibi bir şık vardı onu doğru diye elemiştim şıklardan.
-
Borcun üstlenilmesi sorusunun cevabı ne olacak Allah aşkına
-
@rootofallevil iç anlaşma hükümlerini alacaklıya ileri süremez olmalı.
-
@marshallist Islah yetkiye ilişkin itiraz yapılır( yetki sözleşmesine göre ilk itirazdır