2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@tysbyno-hi dostum arkadaşın dediği tarih doğru
Göç idaresi genel müdürlüğü sitesi duyurular kısmında var -
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun...
Sınavı kazanan ya da tekrar girmeceğim diyen varsa elindeki notları atmayı düşünürseniz ben talibim
Karşı ödemeli postayla yollarsanız sevinirim
Herkese mutlu yıllar -
Hayırlı olsun arkadaşlar mülakata kalmayanlar üzülmesin onlar için daha iyi fırsatlar karşılarına çıkacaktır
-
Koskoca a üniversitesin.o kadar hocan var prof doc bilmem ne zıkkım.sinavin yapilacagi tarih belli soracagin seyler belli.Butun herseye ragmen hatali soru nasil yapabiliyorsun bu nasil aptallik bu nasil ahmaklik bu nasil mallik?Para tahsil etmeye gelince zerre hata etmiyorsun ne kadar tahsil edecegini iyi hesapliyorsun.Sinav oncesi bi kontrol etmiyorsun su kitapcigini lan belki bi hata vardir?Bu kadar yildir kurum sinavi yapiliyor hala hatali soru yapmayi nasil becerebiliyorsun.85 tl nin her bir tl si harcanan yol paralari iviri ziviri kadar bogazinizda kalsin .Utanmadan bir de itiraz icin para istiyorsun.Dizinize gozunuze dursun.O kadar basarili uni var.niye bu zirva uni hazirliyor.Tum samimiyetimle inaniyorum daha baska iptal edilmesi gereken soru/sorular var.Rezilligini daha fazla duyurmak istememis sinavin.
-
Gerekli kurumlara mail attım .memurlar nette dahil.sadece talebim soruların ve cevapların yayınlanması.başka bir isteğim yok.yürekleri varsa yayınlarlarki buna cesaret edemezler .maalesef kimsede bunun hesabını sormaz bu ülkede.yaklaşık bir hafta önce demiştim yine diyorum ,bu sınav eğitim sistemimizin küçük bir yansıması.İnşallah bişeyler değişir canım ülkemde ama bunu derken bile ümidim yok maalesef...
-
Soruların yayınlanması gerekliydi bence de.Bazı sorularda muğlaklık olduğu görülmekte.Mesela ben devletin 5 g teknolojisine geçmesiyle girişimcinin olumlu etkilenmesi sorusunun cevabının üreticiden üreticiye mi yoksa üreticiden tüketiciye mi pozitif dışsallık olduğunu bilemiyorum. Demokrasinin temelini özgür seçimlere dayandıran düşünürle ilgili internette bile bilgi bulamadım. Hangi durumda çalışma izni almak gerekmez gibi bir soru vardı mavi kart mı uzun dönem ikamet izni mi cevap netleştirmiyorum. Bunlar gibi şıkları veya soru tarzı tam anlaşılamayan sorular da olabilir.Keşke sorular yayınlansaydı böylece adaylar daha sağlıklı analizler yapabilseydi
-
@barocan Sorunun tamamını bilmiyorum yanıltmak istemem ama bildiğim kadarıyla uzun dönem ikamet iznine sahip olanlara süresiz çalışma izni verilebilir ancak mavi kart sahiplerinin özel kanunlardaki düzenlemeler saklı kalmak koşuluyla çalışma izni almasına gerek yoktur. Dolayısıyla cevap mavi kart sahipleri gibi duruyor.
-
Arkadaşlar e devlet mezun belgesini kabul ederler mi?
-
@onuktekin hocam Guy Dguy ve İl göçe aynı anda kalan 86 kişimi var?
-
@kapesese hocam biri benim inşallah dguy guy gelirde il göç uzman yardımcıligini çok isteyen arkadaşlar rahatlar
-
@bindokuzyüz3 sınır puanı alan sayısı o.
-
Mülakatlar nerede oluyor arkadaşlar
-
@aylin göç idaresi genel müdürlüğünde Ankara Yenimahalle
-
@bindokuzyüz3 Ben de 3 ünü bekliyorum. Dediğiniz gibi biri olur da inşallah başka arkadaşların da şansı artar. Ama istatistiğini merak ettim 3 üne birden kalan kaç kişi vardır acaba
-
Persembe günü etkinlik şart.. Guy dguy ne kadar erken biterse kimse açıkta kalmaz.başvuru puanları düşer herkesin önü acılır
-
bende de dguy guy var arkadaşlar, dguy olursa mülakata bile girmem ama bu gidişle ilgöç önce olacak gibi
-
T.C. kimlik numarası beyanı nasıl yapılıyor. Bileniniz var mı?
-
Hangi il olacağı ne zaman belli olur
-
@sada kimlik fotokobisinin altına doğruluğunu beyan ederim yazıp imzalayın ve tarih atın.
-
@aybala sağolun.