10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@yamanoglan 50 SGK müfettişlik var daha açıklanmayan
-
@maesteo dogrudur inlarda aciklansa bdz daha rahatlayacak ortam ki ayrica kucuk capli rekabetmis kvkk imis onlarda aciklanirsa iyi olur
-
@maesteo ahlaksizlik simariklik baska hic bisey degil
-
@yamanoglan yeni ilan gelene kadar teftiş açıklanır yeni ilan seçim dönemi gelir
-
Arkadaşlar aklıma bir kurt düştü şimdi istihdam uzman yardımcısı alımında çekoculara puan türü p40 olmuş acaba bizim olacağı söylenen tek puan türü p40 olabilir mi ki ?
-
@kuşçubaşıeşref daha once yeni puanlama sistemindr neyle almis ki p40 olmus
-
@kuşçubaşıeşref O kurt benim aklıma da düştü sonra yok artık o kadar da olmaz dedim. Ama istihdam uzman yard. sanırım daha öncesinde bölüm ayrımı yapmamıştı bu sefer yapması denetmenlik için korkutmadı değil:/
-
@kuşçubaşıeşref çok alakasız olmazmı. Hukuk ve Çeko?
-
@gresham-t gerçi beni asıl düşündüren puan türü değil bölüm ayrımı yapma ihtimali umarım boyle kotu bi saka yapmazlar
-
Şahsi fikrim geçen senekiyle aynı puan türleriyle devam ederler hocam
-
@yamanoglan daha öncekini bilmiyorum hocam
-
@mrnobody benim aklıma takıldı hocam olabilir mi acaba diye
-
@gresham-t bölüm ayrımı olmaz hocam denetmenlikte olmamalı
-
@gresham-t hiç sanmıyorum açıkcası. Süreç aynı devam eder.
-
@kuşçubaşıeşref sanmam ole olacagini... iskurun ki merkez uzmanlik olabilir mi ki bolum bazli yapmie olsunlar ?
-
@newworldorder ben de bi sürpriz olacağını sanmıyorum doğrusu ama işte mı acaba dedirtiyor sağolsun kurumlar
-
Şimdi ben maliye mezunu olarak p40dan başvuramıyor muyum:(
-
@yamanoglan yok ben bölüm bazlı demedim acaba kullanılacak tek puan türü p40 olabilir mi dedim hocam
-
@denetcii başvuru olur hocam varsayımdan bahsediyoruz rahat olun
-
@kuşçubaşıeşref istihdam uzman yardımcılığı için sormuştum