TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

ETKB 5 Denetçi Yardımcısı İlanı 2018

KPSS A
    etkb denetçi yardımcısı i̇lanı 2018
    56
    145
    25443
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • F
      firito Son düzenleyen:

Başvuru formunu bulan var mı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        gs47 Son düzenleyen:

sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanını aile hekiminden alabiliyor muyuz yoksa hastaneden mi almak gerekiyor akli denge için mi istiyolar anlamadım

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • P
          proletarya @gs47 Son düzenleyen:

@gs47 hocam sitede beyan formu var hem sağlık için hem adli sicil için onları dolduruyoruz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            GialloRosso Son düzenleyen:

Belgeleri hazırlarken 7 tane vesikalığım gitti. Denetçi olayım derken resim yapıştırırken balici oluyordum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • beyaz02
              beyaz02 Son düzenleyen:

Arkadaşlar bugün bakanlığı aradım ve diploma örneği için e-devletten alınan mezuniyet belgesi veya okuldan alın aslı gibidir onaylı kopyanın kabul edilmeyeceğini öğrendim. Diğer kurumlar kabul ediyor siz niye etmiyorsunuz diye sorduğumda da bizim kurumda böyle dediler... Bunun üzerine cimere yazdım, başvurunun bitmesine bir hafta var belki bi sonuç alınabilir bu sorunu yaşayanınız varsa lütfen sizde cimere yazın. Kendi yazımı paylaşıyorum kopyala yapıştır yapabilmeniz için.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın (ETKB) 16-17.03.2019'da yapılacak Denetçi Yardımcılığı Giriş Sınavı için gerekli olan başvuruda mezun olunan üniversite diplomasının aslı, noterce onaylı sureti veya yalnız elden başvurularda Başkanlıkça onaylı örneği kabul edilmektedir. İlgililerle yaptığım görüşmede de E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olduğum üniversiteden aldığım ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneğimin kabul edilmeyeceğini öğrendim. ETKB Denetim Hizmetleri Başkanlığı Yönetmeliği 16. maddesinin d bendinde ''noter onaylı suret'' ibaresi geçmemesine rağmen kurum kendi insiyatifi ile yayımladığı ilana bunu da ekleyerek başvuru yolunu genişletmiştir.Buradan anlaşılabilecektir ki E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olunan üniversiteden alınan ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneği kurum tarafından kabul edilebilir.Benzer sınavlarda kabul edilen, devlet kurumları tarafından verilmiş bu belgelerin neden kabul edilmediğini merak ediyor, işsiz vatandaşlarımızın istihdamı için zorluk çıkarmak yerine yardımcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Giriş sınavına başvuru yapabilmek için E-Devlet'ten alınan mezuniyet belgesi ya da mezun olunan üniversiteden alınan ''Aslı gibidir'' onaylı diploma örneğinin kabul edilmesi için gerekenin yapılmasını rica ediyorum.

'' Unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak ''

Ö 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ?
                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Yıl olmuş 2019 e devlet belgesini kabul etmeyen kurumlar var. Bu tarz saçmalıklara ne zaman son verecekler anlamıyorum. Hayır barkod ile pekala kısa sürede kontrol ediyorlar belgeleri. Ne gerek var uğrastırmaya milleti.. Ha bir de fotoğraf olayından hiç bahsetmiyorum henüz aday kişiden 2 den fazla fotoğraf istemek de saçma.

• Ö
                  özenlimükellef @beyaz02 Son düzenleyen:

@beyaz02 yazininizi copy paste yapip yolladim👍

beyaz02 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Z
                    zual Son düzenleyen:

Kaçla kapar 100 kişi çağrılacaksa tahmini ?

• A
                      adalet Son düzenleyen:

Yıl olmuş 2019 hala postayla sınavlara başvuruyoz e devlet yerine okul diplomamı göndericem simdi ne saçmalık bu

• beyaz02
                        beyaz02 @özenlimükellef Son düzenleyen:

@özenlimükellef tesekkurler

'' Unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak ''

• H
                          hadleybull Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Daha geçen gün Fuat Oktay CNNde e-devlet uygulaması herturlu başvuruda yaygınlaştırılacak,vatandaşlar bütün başvurularını hemen halledebilecek dedi. Uyduruk bir sınav başvurusunda e-devlet çıktısı kabul edilmiyor. Vallahi bu ülkede bir dönüşüm yapmak çok zor.

• G
                            guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Alanın iyi yapılması İngilizce den tolere edilebilir mı acaba?

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • L
                              Legolas @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru ingilizceden 60i gecmek şart. Bunu yapabilirseniz belki edebilir

• M
                                mia99 Son düzenleyen:

Başvurular bugün itibariyle bitti. Sizce kaçla kapatır arkadaşlar?

vorgheizer 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • vorgheizer
                                  vorgheizer @mia99 Son düzenleyen:

@mia99 90 la başvurdum ümidim yok açıkcası

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • M
                                    mia99 @vorgheizer Son düzenleyen:

@vorgheizer ben de 90 küsürle başvurdum umarım gelir

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • H
                                      hacettepe @mia99 Son düzenleyen:

@mia99 89 ile başvurdum benim umudum yok valla üzülüyorum herşey çok yüksek kapatıyor

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • M
                                        mia99 @hacettepe Son düzenleyen:

@hacettepe evet hocam malesef. En az 95 almak lazım ki sınavlara girmen garanti olsun o derece oldu.

• A
                                          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Bugün listeye girenlerin açıklanması için son günmüş.Sınava girmeye hak kazananların listesi en geç 12/02/2019 tarihine kadar Bakanlığımızın yukarıda belirtilen internet adresinden ilan edilecek, sınava girilecek yer ve sınav saatlerini gösteren "Sınav Giriş Belgesi", Denetim Hizmetleri Başkanlığınca elden verilecektir.

• H
                                            hadleybull Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Açıklandı,84 ile kapatmış

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 3 / 8
                                            • İlk ileti