Muhabbet Bahçesi
-
@Shady1 napiyim usta,sıradaki parça gelsin der gibi acaba ,sırada hangi mülakattan eleneceğim diye düşünüyorum.
-
-
Bu arada @Shady1 çok iyiyim çok şükür. Bıraktığın yerden devam, site işleri ve daha ilerisi için kovalamaca, bocalama ve ilerleme üçgeninde devam ediyoruz.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
Anlaştınız mı? Doğru söyleyin, ne ara toplandınız? Semaverler, ateşler, gitarlar vs. Tabi bir de forum en ilgi çekici kişisi @Shady1 Adam nereye el atsa başlık çoşuyor. Şöyle bir tezahürat geliyor aklıma: @Shady1 sen bizi foruma götür!
estagfurullah dostum, arkadaslarla biraz muhabbete geldik. Yalniz bırakmıyorlar sağolsunlar.
-
@shady1 güzel hocam çok şükür iş yoğunluğu azaldı bu aralar.
-
@shady1 iyiyiz hocam sınav kovalamacaya devam siz nasılsınız nasıl İstanbul’da havalar
-
@tululusoy biz de iyiyiz havalar cok tuhaf .sabah yagmur ve firtina vardi , öğlen kar yagiyodu iyi bi sekilde , aksam bi sey yok soguk var .
istanbul dan bildirmeye devam edeceğiz, takipte kalın -
@shady1 valla çok bekledik ya tek katkisi forumdan kazanılan dostluklar oldu. Kötü günlerin güzel hatırası işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
-
@shady1 uzun zamandan sonra foruma bir bakayım dedim ve bildirimi görünce kesin vefalı dostumdur diye düşündüm ve tabi ki doğru çıktı :)) iyi Allah'a şükür işte göreve başladık koşturuyoruz. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah :))
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
@shady1 uzun zamandan sonra foruma bir bakayım dedim ve bildirimi görünce kesin vefalı dostumdur diye düşündüm ve tabi ki doğru çıktı :)) iyi Allah'a şükür işte göreve başladık koşturuyoruz. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah :))
Tabii ki benim dostum baska kim olacak
Eyvallah , biz de basladik bakalim kosturmaca... Zaman nasi geciyo anlamiyorum bile . Allah kolaylik versin başkan -
çağrılmadığım halde geldim..........
-
Bu başlığı her gördüğümde muhabbet kuşları sanıyorum.Kafayı yedim bu kuşlarla
-
@shady1 Amin cümlemize dostum Allah razı olsun
-
İstanbul sen ne kalabalık bir şehirsin. Çocukların oynayacağı sokakları geniş karayolları ile donatmışsın, bu çocuklar nereye ... Oluyor mu böyle bir kalabalık, korna sesiyle gün başlıyor, korna sesiyle gün sona eriyor.
-
Sınav sonucu acıklanınca bakmayacagım hatta haftalarca bakmayacagım dıyen var mı benım gıbı
-
@gizemce eninde sonunda bakılacak Hocam, ertelemek eziyet
-
@antimülakat, içinde söyledi: Muhabbet Bahçesi
İstanbul sen ne kalabalık bir şehirsin. Çocukların oynayacağı sokakları geniş karayolları ile donatmışsın, bu çocuklar nereye ... Oluyor mu böyle bir kalabalık, korna sesiyle gün başlıyor, korna sesiyle gün sona eriyor.
Halbuki konya böyle mi ? Hiic degil
Konya nin sessizligi, sakinligi hicbir yerde yok
Bir başkadir benim memleketim
-
@shady1 söylediklerinde haklısın da şu bir başkadır kısmı biraz abartılı oldu sanki. İyidir, hoştur demeyi kafi buluyorum
-
@Antimülakat @Shady1 Konya da diğer her kent gibi dostlarla güzel. Bir yerin havasını güzel kılan şey, orada kimlerin yaşadığıdır. Geri kalanı salt coğrafyadır. Yeniden buluşmak dileği ile dostlarla
-
@paretowilfredo haklisin dostum,
kpss de bulusalim o vakit