KPSS KAMU YÖNETİMİ KAYNAK TAVSİYE
-
Piyasada hiç kaynak yok var mı önerebileceginiz kaynak arkadaşlar
-
Maalesef güncel bir kaynak yok. Böyle bir kaynağa epey ihtiyaç var.2 yıldır kamu yonemi puanları ise yaramaya başladi.
-
Elit eğitim video set çıkarmış hic yoktan iyidir diye dusunuyorum bilgisi olan var mi
-
Açık Öğretim kaynakları işe yarar. İnkılap Tarihi,İdare Hukuku,Anayasa Hukuku bilince zaten soruların hemen hemen bir kısmına hakim oluyorsunuz.
-
@enea bugün khk kaymakamlık grubunda Ahmet Nohutçu nun hazırladığı kitap varmış birkaç güne piyasada olacakmış yazmış yönetici nasıl olur bilemiyorum ama Ahmet Nohutçu fena değil bilgili biri umarım kitap faydalı olur!
-
@enea Ahmet Nohutçu subat ayında cıkartacakmıs. Savaş yayınevi.
-
Döndük dolaştık yine mecbur kitabı alacağız galiba... Piyasada ciddi anlamda kitap yok ya
-
En mantıklısı Aöf kitapları
-
Almayın şu kitapları boşuna Allah aşkına. Kamu testinin yarısı idare ve anayasa kalan kısmı geçmiş yıllarda çıkan sorularla paralel zaten. Anayasa dmk kik cb karanameleri vs. mevzuat.gov.trden indirin. Kalan kısım için geçmiş yıllarda çıkan sorulara bakın ve o konularla ilgili googledan makale indirip okuyun. Örneğin çoğu sene elitistler çıkar kıyı şeridi vs tanımı çıkar sözleşmeci düşünürler çıkar platon aristo gibi eser düşünür eşleştirmesi çıkar fayol taylor vs cıkar gecmis yillarda kurulan parti ve liderleri falan çıkar... yani aklima şu an bunlar geliyor ama inanın koca kitabi zaten ezberleyemiyorsunuz. Paranıza yazık . Siz internete fayol yazın okuyun yaninda zaten taylori da anlatiyor. Ben 2013te aldım 1200 küsür sf kitap yarari olmadi mi oldu ama o kitabı son 4 yıldır açmadım olumadım 2018de kamu puanları 93 küsür geldi. Benim şahsi görüsümdür bu isteyen alır isteyen almaz.
-
@westakin ben kamu yönetimi mezunuyum lisansta kalan notlar ve bilgilerim yetiyor dediğiniz gibi zaten çoğu soru döndürülüp soruluyor gerisi anayasa idare bilgileri birkaç tanesi zor oluyor eleyici o kadar..siyasi tarih için trt'nin belgeselleri izlenebilir özellikle darbeler.
-
Anayasa idare türk siyasi tarihi iyi çalışın 20 net yaparsınız.Son yıllarda siyaset bilimi yönetim bilimi vs nitelikli gelmeye başladı .Siyaset bilimi ve türk siyasal hayatı kitaplarını paylaşıyorum.
-
@westakin hocam P3 ve kamu netiniz kaçtı? Birde sıralamanız kaç gelmişti?