@872 abi hic bisey belli degil ya
Okadsr cok skldik ki brzda kaderimizle de oynaniyor diye dusunuyorum
Ya hersey hazirsa verilsin ilanlar gelsin milletin kaderi ile oynanmasin
Adam ornek veeiorum a kurumun uzmanligini istiyor orasi gelecekken baska bir kuruma girdi diye almamazlik yapiyorlar
Ya oynamayin milletin kaderi ile ilanlari verin gitsin neden bekleniyor neden mulqkat sonuclari bekleniyor anlamiyorum ki ya
2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Merkez göçten yeterliliğini verenler uzmanliga geçmiş bugün merkez göç te açık doğdu demek ki umarım ilan gelir
-
Twitterda takipcisi çok olan biri Adalet uzman yardımcılığı ilanı yakında gelir yazmış. Bir önceki alımda 175 kişi alınmış. Hadi hayırlısı.
-
@aroma hocam Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bütçesi 2019 icin 2018 e göre 5 katına çıkarılmış. İnşallah yakındır merkez goç ilani.
-
@872 puan bellimiymis
-
@yamanoglan belli değil hocam puan türü. En son 2013te alım yapılmış.
-
@872 abi hic bisey belli degil ya
Okadsr cok skldik ki brzda kaderimizle de oynaniyor diye dusunuyorum
Ya hersey hazirsa verilsin ilanlar gelsin milletin kaderi ile oynanmasin
Adam ornek veeiorum a kurumun uzmanligini istiyor orasi gelecekken baska bir kuruma girdi diye almamazlik yapiyorlar
Ya oynamayin milletin kaderi ile ilanlari verin gitsin neden bekleniyor neden mulqkat sonuclari bekleniyor anlamiyorum ki ya -
@yamanoglan hocam ilan hazır mı bilemeyiz, ama ilana yakında çıkılabilir yazmış arkadaş. Mülakat tarihleri de umarım haftaya açıklanır.
-
@872 hangi mulakat tarihleri
-
@872 umarım hocam yakındır. Merkez göç uzman yardımcısi arkadaşımdan aldığım haberi paylaşmak istedim biz bekleyenlere bi nebe yardımcı olur belki.
-
@aroma tamamdır hocam çok teşekkürler.
-
@yamanoglan p4-p11 aralığındaki puan türlerinden biri kesin olur sonucta hukuk ağırlıkları en fazla o puan türleri
-
@olursaolur hukuk ağırlığı ve eski puan türlerinin hemen hemen hepsinde kamunun olması P9 u öne çıkarıyor
-
@hickskaldor evet hocam ben de dikkat ettim ona ama su da var garip bir şekilde isletme uluslararası ilişkiler çeko puan türlerine de yer verilmiş bakalim yeni ilan nasil revize edilecek
-
Merkez göç heyecanlandırdı
-
@872 yds isteniyor mu ?
-
@aroma hocam yds daha önce istenmemiş sanırım. Ama o puan türlerinde yds de vardı hocam.
-
Ayrıca sözlü sinavla alım olmuş.
-
@872 hangi hesap yazmış acaba?
-
@gresham-t bilginin_gucu diye bir twitter hesabı hocam.
-
@aroma sayı hakkında bir bilginiz var mı? Merkez göç için.