29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kendinehakime Son cümlemde başka bir bilgi yok demiştim Malesef sadece Kadro sayısını öğrenebildim. 2.000
-
@suigeneris Çok güzel bir haber
-
@suigeneris bu kadro mayıs-haziran için değil mi?
-
@suigeneris 2-3 gundur foruma bakamamıştım moralimde çok bozuktu, mesajınızı okuyunca çok çok sevındım ve açtıgınızdiğer hakım yardımcılıgı konusunu da okudum mutlu ettınız aksam aksam :)Kadrodan 200 idarinin gibi hissediyorum Şimdi daha da umutla 2 gun calısmak için moral depoladım sayenızde.
-
@ecem 2019 yılı için.... İşin içinde Aralıkta var yani.
Bu sene özel bir sene hakimlik yardımcılığı kanunlaşmadı daha. Taslak aşamasında son Rütüşlar yapılıyor. Duyurdukları gibi ilana çıkacaklar.
31 martta ise yerel seçimler var. Nisanda ilan gelip Mayısta sınav olur mu çok absürt geliyor. -
@suigeneris haziran ihtimali de düşük o zaman
-
@kendinehakime Bu sene idari hakimlik bekleniyor.
Hakimlik yardımcılığında süreç 3 yıl olacağı için idariden de alım olması gerekir. -
@ecem, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@suigeneris haziran ihtimali de düşük o zaman
2019 da idari alsınlar da hazıran temmuz agustos eylul hepsi olur..Çalışıp beklerız yeter kı alım gelsın 2 yıl daha sınav beklemek zorunda kalmayalım..
-
@ecem Yüzdesel olarak haziran düşüktü zaten. Aralık Yüksek. Haziran için% 40 Aralık için%60 diyorum.
-
@kendinehakime 2 yıl daha beklemek demek 6 yıl idari hakim çıkmaması demek oluyor. Bu imkansız bence. yardıncılık 3 yıl sürecek çünkü.
-
@suigeneris Temennimiz bu .Biz hazıran olacak gibi çalışalım bence.İlan gelınce hazır beklemek gerek.BU kez hedefım 88..
-
@suigeneris peki yardımcılık sisteminin sadece adli de olabilmesi durumu var mı
-
@ir06 Adalet akademesi Kapatıldı.
Bölgesel Bölgesel Eğitim yerleri Adalet bakanlığı bünyesinde hizmete açılacak diye bilgi aldım.
Yani tüm herkes önceden Adalet akadesinde toplanıyordu şimdi ise bölge bölge toplantı alanları olup kaliteli eğitime dönülcekmiş. Ayrı Ayrı olmaz bu iş yani. -
@suigeneris, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ecem Yüzdesel olarak haziran düşüktü zaten. Aralık Yüksek. Haziran için% 40 Aralık için%60 diyorum.
Hocam pekı alısılmıs tarıhlerın dısında bır tarıh belırleyıp onu da duzenlı hala getırme gıbı bır durum soz konusu olabılır mı ?
-
Bir takım değişiklikler olur kararlar alınır onu bilemem. Şuanlık bilgi akışı bu şekilde. Kimse kusura bakmasın yani. Herkes vasiyetini bi şekilde alsın. Ben iyilik yapmaya çalısan bir kişiyim.
-
@gizemce Sistemli bir şekilde Aralığa sabitlenmeside söz konusu.. Bu dile getirildi. Bir düzen oluşturulmak isteniyor.
-
Kaymakamlık Eylülde ve sayı 100 bu daha kesin Acaba zaman varken kaymakamlığa mı dönsem Bende çok kararsız ve düşünce halindeyim arkadaşlar. Yapılan bir hata tüm seneye etki ediyor. Koca bir sene....
-
@suigeneris bunu ben de çok iyi yaşadım , bir an önce çalışmaya başlayın kaymakamlık hâkimlik ortak anayasa idare iktisat Türkçe tarih var kaymakamlik sınavı ile idari hakimlik de aynı anda götürülebilir bence
-
@ir06 O dediğiniz gibi olmuyor tecrübe ettim.
kaymakamlıkta iktisat 12 soru hakimlikte 3 soru.
Anayasa ve idare kaymakamlıkta 50ye yakın geliyor. Hakimlikte 14 soru. Sadece kaymakamlığa çalısan biri Daha iyi yükleniyor. Otomatikmen sizi geçmiş oluyor. Her Sınavın kendi sistemi ve çalışma planı var artık. Rakipler çok güçlü. İdari hakimlik bu sene kazananların yaşlar 29-30-31 hepsi yaşlı Kurt olmuş. -
@suigeneris ben de bunu şu an yapacak dereceye gelmedim ama sizin de dediğiniz gibi yaşlı kurtlar yapar ancak öyle