29 aralık adli hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Adli yargı alanı sorularının ekran görüntüsünü alan varsa paylaşabilir mi?
-
Doğru sayıları ne durumda arkadaşlar?
-
@antimülakat genellikle alan 45 üstü yapmış herkes, genel kültür dalgalı ama 20 nin altında duymadım. Barajın 3-4 puan üstünde kapatır.
-
@kml 70-72 aralığında kapatır diyorlar genel olarak
-
@mühlet doğrudur hocam ben de bir iki puan üstünü duymuştum.
-
@kml geçtiğimiz sene yapılan sınavlar aynı düzeyde kalır bu söylediğine göre. Bununla ilgili yazımızda da 66,5 civarı puan ve 64 doğru da kalmıştı.
-
@antimülakat bu sene sorular daha kolaydı standart sapma daha düşük gelebilir.
-
@kml bu sene alan kısmı daha zordu diyorlar ama. Ben sizin dediklerinizin tam tersini duydum ya
-
45-50 / 20-23 arası yığılma çok. Kaderimizi standart sapma belirleyecek
-
@vamos hayırlısı olsun napalım ama bu idari yargı gibi değil, ilk 300 deki yığılmanın etkisi ile ilk 3000deki yığılmanın etkisi farklı olur bence
-
@mühlet hocam imkanı yok ben ne alan soruları hatılıyorum adlide sordukları kanunu çoğu kişi ilk kez duymuştu
-
@kml eski sınavlardan bahsediyorsunuz siz ama o sınavların devri kapandı ve 2015 Aralık sınavından sonraki 2. zor sınav bu diye konuşuyorlar Facebook'ta, buna hocalar da dahil. Bu sorulan konulardan ileri gelmiyor bence, soru biçiminden kaynaklı bir zorluk vardı, keşke eski sınavlar olsa da yorum yapabilsek, olay çözsek ama hep ezber gidiyor şimdi. Bir de o eski sınavlardaki değişik kanun soruları bir veya iki tane olurdu seçici olsun diye
-
@corleone paylaşamaz. Çünkü ösym açıkça yasak olduğunu belirtmiş. Dava açılacağını söylüyor.
-
@mühlet eski sınav derken o eski örnek olaylı hakikaten muhakeme ölçen sınavlara kadar gitmemiştim aslında. Bilemiyorum çok hazırlık yapmama rağmen mülakata kalırım diye düşünüyorum. Bakalım çok sürmez sanırım açıklanması.
-
@kml ben önceki sınavlara girmedim, girenlerden duyduklarım böyle, 2012 sınavını biliyorum mesela, sınav gibi sınavdı
-
@mühlet onlarda gerçekten hukuk bilip bilmediğini ölçüyorlarmış hocam şimdi ne kadar ezberleyebiliyoruz ona bakıyorlar.
-
@kml o sınavlar güzeldi işte ama şimdi hep ezber gerçekten ve hakkaniyetli olmuyor
-
Arkadaşlar 2018 sınavı kaçla kapattı?
-
-
@albertcamus mezun adli 2018 mülakatına kalan son kişinin puanı 74,6 olmuş. Burayada yazalım arayan rahat bulsun hocam