Adaylardan ÖSYM Manifestosu!
-
Dostlar herkese Merhaba.
Bugün açıklanan Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınav sonuçları ile birlikte ÖSYM ile artık farklı bir döneme girmiş bulunmaktayız. Yaptığı yanlışı dayatmalar neticesinde daha da derinleştiren ve adaylara bir açıklamayı bile çok gören bu kurumun eğer bu yaptığına ses çıkarılmaz ise, sonrasında bu keyfiyetin daha ciddi bir hâl alacağını düşünüyorum ve bu uygulamadaki yanlışlığa bir an evvel gerek bu mecralarda gerekse Kamu denetçiliği başvuruları, CİMER müracaatları ve DAVA yolu ile bir aksi seda verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle durumu izah eden bir haber yaptık; sizlerden de bu haberi yaymanızı rica ediyoruz. Bu hepinizin meselesi hepinizin emeği.
-
Düzenli olarak ayda, 2 ayda bir bu kurum ile ilgili eleştiri yazısı, haberi yapmak bir zorunluluk oluyor. Yeni kurulmuş, amatör kurum değil ki bu artık, sürekli bir hata, eksiklik, yanlışlık. Gerçi sınav soruları hikayeleri de var bunların değil mi? Neyse yerim dar...
-
@paretowilfredo elinize sağlik .
ösym nin tek rakibi kendisi artık
-
Merhaba dostlar.
2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavı kılavuzu yayımlandı ve başvurular başladı.
ÖSYM sınav için geçen yıl 200 TL iken bu yıl 246 TL fiyat talep ediyor. Geç başvuru bedeli ise 369 TL!
Bunu bugünün sorunu olarak veya salt bu sınavın sorunu olarak değerlendirmeyin dostlar. Bunun daha ağırı geliyor, KPSS.
Sıradaki hakimlik ve kaymakamlık sınavları. Yine ÖSYM tarafından yapılacak olan MHUY sınavı. YDS, ALES, DGS tüm bu sınavlarda bu fiyat artışlarını yaşatacak bu kurum bize. O nedenle lütfen hassasiyet gösterin.
Hiçkimse sizin hakkınızı sizden daha iyi müdafaa edemez.Konu ile alakalı haberimiz. Hemen her noktaya değinmeye çalıştık. Her şeyi dile getirmeye çalıştık.
Yazıyı şimdi aşağıdaki hesaplardan paylaştım dostlar.
https://twitter.com/tercihiniyapnet
https://twitter.com/TY_WilfPareto
Bu iki hesaptan retweet ederek ve kendiniz de paylaşım yaparak özellikle Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ı ve yakın çevresindeki büyüklerimizi etiketleyerek paylaşın. Ne kadar çok sesimizi duyurursak o kadar geri adım atılma ihtimali olur.
CİMER veya başka tip organizasyon önerileriniz olursa dostlar istişare edelim ve kesinlikle sessiz kalmayalım. Ekonomik koşullar ortada, ailelerimizin durumu ortada. İşsizlik sürecimiz uzadıkça bu maliyetler manevi olarak da daha ağır gelmeye başlıyor. O nedenle bunu hepimizin sorunu olarak görerek hassasiyet gösterin.
-
@paretowilfredo destekliyorum
-
Geçen yıl 180 liraydı.O bile çoktu.Bir de git gel yol parası var bu işin.
-
@enki 200 tlymiş :S
-
Cimerden cevap gelmiş facebook grubunda paylaşmışlar sınav ücretleri cari kura göre hesaplanmış sgk ücretlerini anca karşılıyormuş ucu ucuna (yersek ama )
-
@north-remembers, içinde söyledi: Adaylardan ÖSYM Manifestosu!
Cimerden cevap gelmiş facebook grubunda paylaşmışlar sınav ücretleri cari kura göre hesaplanmış sgk ücretlerini anca karşılıyormuş ucu ucuna (yersek ama )
"Esnaf mantığı yani abi bize gelişi bu vallahi kurtarmıyor" en çok bu yoruma güldüm trajikomik halimizden dolayı
-
İleti kullanıcı isteği ile kaldırılmıştır.
-
ankete göre pek sorun yok gibi...
-
Şu kur'a göre artmayan tek şey bizim atamalar arkadaş bu nedir ya
-
#ÖSYM: Nerde kalmıştık?
2019 Kaymakamlık sınavı: 216 TL, geç başvuru ücreti; 324 TL.
-
Ösym: MERHABALAR ...
-
@walras12 Aklıma gelmedi değil dostum
Ama kızmıyorum ben ÖSYM'ye, şu başlığı 4 Haziran 2017'de açmışım. O günden beri ÖSYM ile mücadele ediyorum. Sayıştay sürecindeki anket duruyor yukarıda, anketi görünce dedim ki ya bizim ruhumuz fakir ya da lüzumsuz yere her şeye isyan ediyoruz, bizde bi anormallik var. ÖSYM'nin tenceresi kaynıyor, ocağı tütüyor. Biz de ocaktan incirleri toplarız artık bu yıl. -
Enflasyonla topyekün mücadele falan vardı ne oldu o iş?
-
Ösym vergi rekortmeni olmaya gözünü dikti ama bilmiyor ki kendisi devlet kurumu binlerce işsiz öğrencinin parası tatlı geliyordur tabii yazık çok yazık...
-
@North-remembers Dostum herkes şikayetçi, herkes sessiz. Biz daha çok zam yeriz ÖSYM'den
-
Gecen sene kaymakamlik sinav ucreti 180 tl idi sanirim %20 zamlanmis:) 216 tl yuksek, gec basvuru olayi da tam ticaret kafasi is. Gec basvurunca, karaborsa fiyati sanirim o oluyor:)
-
@paretowilfredo sesimizi daha çok çıkarmamız lazım sessiz kesimde ne yapmak istiyor bilmiyorum ama bu zamların sonu yok seneye kaymakamlık 300, kpss 500 lira olur bu gidişle...