2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@legolas bari 245,99 yapasalardi hiç pazarlamada bilmiyor bunlar.
-
Ösym sınav kitapçıklarını koyduğu poşetlerden de poşet başı 20 tl falan alıyor heralde. Başka açıklaması olamaz
-
Ben geç başvuru yapacağım 396 tl ödemek varken niye 246 tl ödeyeyim.
-
246 lira nedir yahu? Sınavlar artık lüks mal olacak sanırım. İş yok ,alım yok atama yok anca sınav parası toplama var. Olmaz olsun böyle sınav ücreti
-
Sınav ücreti ankaraya git gel yol parası konaklama yeme içme derken min. 600 TL ye mal olacak bir sınavda bırakın ilk 225 e girmeyi ilk 1500 e bile gireceğimden şüpheliyim. 23 şubata kadar hazır olacağımı sanmıyorum onun yerine yds ye odaklanıp yıl içinde 70 almaya çalışacağım. Rabbim sayıştay sınavına gireceklere maddi manevi kolaylıklar versin:)
-
90 soruluk bir test neyin maliyeti bu Allah aşkına? Ne zaman bitecek bu zulüm yaptıkları sınav da ortada bknz 2018 sayıştay.
Üstelik sınav ankarada bir de git gel konaklama masrafı ... -
Daha cumaya cok var ama bildiginiz bi cami onu falan varmi simdiden yerimi ayarlayayim uc bes aciyan cikar belki baska turlu olmuycak bu is
-
Bu kararı alanlar hiç mi utanmazlar ya şöyle bir kararı almak için insanda vicdan olmaması lazım bu kadar mı gözünüzü para bürüdü yazıklar olsun...
-
Anlaşılan o ki 12 Ağustos'ta yapılan sınavın maliyetini yeni sınava yansıttılar. İnanılır gibi değil, Sayıştay'ın artık bir an önce bu Kurumdan vazgeçerek kendi klasik sınavına dönmesi gerekiyor.
-
@rootofallevil En mantıklısı hocam.. Yds daha rasyonel bir tercih olur.Ben de başvurmayacağım, olası merkez bankası sınavına felan çalışacağım.
-
Kurum sınavına girmekte lüks artık ya resmen parası olmayan ne sınav çalışsın ne de okusun diyorlar.
-
@murky, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Anlaşılan o ki 12 Ağustos'ta yapılan sınavın maliyetini yeni sınava yansıttılar.
Aynen de böyle oldu. Zeka küpleri ya bayılıyorum bu kuruma
-
Ankarada oturan bir memurum bana bile bu ücret çok fazla geliyor. Allah bildiği gibi yapsın bu kararda etkisi olanları. Ayıptır günahtır yapılan.
-
@maliyefs, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Ankarada oturan bir memurum bana bile bu ücret çok fazla geliyor. Allah bildiği gibi yapsın bu kararda etkisi olanları. Ayıptır günahtır yapılan.
+1
-
@maliyefs, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Valla ben de öyleyim hocam, ona rağmen kredi öder gibi ÖSYM'e düzenli sınav ücreti ödemek artık zorlar oldu. İşsiz insanları düşünemiyorum dahi, yazık günah insanlara, insanların ailelerine.
-
en yüksek işsizlik rütbesinden ; KINIYORUM.
-
Birleşip bir etkinlik yapsak bu akşam twitter 'da? Kpss ücretlerini dusurdugumuz gibi bunu da düşürebiliriz belki ?
-
Yuh soyguna gel.hem sınavı sadece Ankara’da yap.hem 246 tl yazıklar olsun
-
Öğrenci seçme ve sömürme merkezi. Halimize gerçekten üzülüyorum. Allah yoklukta bu sınava başvuru yapacak herkesin yardımcısı olsun.
-
Şöyle bir durum var yıllardır ÖSYM'nin bu uygulamalarında ilk başta bir tepki oluşuyor sonrasında herkes kabulleniyor, sınav ücretini ödüyor, bekliyor. Her şey keyfiyet üzerine kurulu olmaya başladı, mağduriyetler karşısında herkes bir şekilde sessizleştirildi, herkes el mahkum kabul etmeye başladı. Artık ciddi manada bu Kurum'un Devletin en üstünden uyarı alması gerekiyor.
Dikkat ederseniz tepki çekmemek adına milyonları ilgilendiren YKS, KPSS gibi sınavlarda hep ılımlı yaklaşmaya çalışıyorlar. Lakin daha mikro düzeyi ilgilendiren Kurum sınavları, TUS gibi sınavlarda yapılan uygulamaları tam anlamıyla eziyete dönüşmüş durumda.