29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ecem Her sınava dava açmakta yeni moda oldu
Sınavı kazanamazsanız o zaman mı dava açacaksınız, kazanırsanızda dava açacak mısınız mesela ?
Dava açma sebebiniz ne olacak acaba ? -
@kafes66 ben sorulara itiraz etmedim zaten sadece merak ettiğim için sordum. Sınırda olursam o zaman dava açarım.
-
@maxmin, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ecem Her sınava dava açmakta yeni moda oldu
Sınavı kazanamazsanız o zaman mı dava açacaksınız, kazanırsanızda dava açacak mısınız mesela ?
Dava açma sebebiniz ne olacak acaba ?Bu sene de iyi dava açıldı valla.Hep de bizi buluyor.
-
@maxmin siz de yanlış olduğunu düşündüğünüz soru varsa açabilirsiniz. Hak aramayı siz moda olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Benim kazanma ihtimalim düşük ama olurda 350 gibi bir sıralamam olurasa neden açmayayım ki
-
Bakalım dava değil de şu itiraz edilmişti sorulara onlar ne olacak asıl önemli olan o eğer birşeyler duyan olursa forumda bilgilendirme yapar umarım
-
@kafes66 forum birilerini linç etmek için hazırda bekliyor. Herkes çok gerildi ders çalışırken oluşan paylaşım ortamından eser yok.
-
@ulubey hocam 2016 forumda varmış idari yargı kısmı çok iyi alandan 60 üstü yapmıs girip bakabilirsiniz yazmıs
-
@ecem Sizin yapıcam dediğiniz şey hak aramak değil, sınavı sınırda kaybedersem bir şansımı dava açarak denerim düşüncesi.
Üstteki iletinizde bunu kanıtlar nitelikte “eğer sınırda kaybedersem dava açarım” demişsiniz , kazanırsanız dava açmıcaksınız çünkü soru yanlış mıydı doğru muydu umrunuzda olmayacak o zaman.
Sorulara itiraz süresi içerisinde itirazınızı yapsaydınız birde bu hakkıda kullanmamışsınız.
-
Gönül ister ki hafta içi sonuçlar açıklansın. Hepimiz çok gerildik olacağı varsa olur olmazsa bir sonraki sınavda oldurmaya çalışırız.
Sözün özü vakit geçmiyor ya işte! -
@ecem sıralamanız iyi olursa dava açmayıp düşük olursa dava açacağım diyorsunuz sanırım. Bu mantıkta hak kullanmak değil de menfaat temin etmek olmuyor mu hocam yoksa ben mi yanlış anladım?
-
@ecem herkesi anlayışla karşılamak lazım olabiliyor herkes bir bekleyiş içinde tabiki herkes girmek istiyor sıralamaya ama illaki girende olacak giremeyende. Kimi ilk 50 de olmak istiyor kimi ilk 300 de Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
-
@saykayhak amiin
-
Birbirmizle tartısmayı bıraksakta duyumu olan yok mu? Eskiden vardı biri adını hatırlayamadım duyumları oluyordu ve dedikleri çıkıyordu.
-
Sorulara itiraz süreci kısıtlı bir zaman diliminde yapıldı yanlış olduğunu düşündüğüm sorular evet var ama dilekçede altını doldurabilecek bilgilere ulaşamadım o süreç içerisinde. Eğer 500. Olursam örnek veriyorum dava açmamın bana bir faydası olmayacak dava süreciyle uğraşmak istemem. Eğer sizin öyle bir durumunuz olursa tabi ki açabilirsiniz. Neden dava açmayı bir olumsuzluk belirtisi olarak algılıyorsunuz ki bence yanlış sorular vardı. Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum.
-
itiraz surecini merak ediyorum ben acaba sorular iptal olur mu bakalım görelim
-
@kafes66 öğrenince haber veririm ben de bekliyorum. Şu an bir gelişme Yok sanırım
-
Arkadaslar hadi listeyi devam ettirmeye bakalım , en azından bir tek ona yoğunlaşıp tartışma olmuyordu forumda
-
@kafes66 itiraz konusunda herkes farklı düşünüyor. Kimi cezada 1/3 yıl, kimi vergi başkan/müdür kimi de şart/subjektif. Ben içlerinden kaymakamlıkta sorulan ve daha önce subjektifin de doğru kabul edilmesi nedeniyle sadece o sorunun iptal edilebileceğini düşünüyorum.
-
@rootofallevil Hocam bir arkadas yazdi hani gecenlerde. Surada gozume kestirdigim 30-40 tane king var. Onlara gercekten ayrica dua edecegim. Hakim olsunlar da bizim de onumuz acilsin. Siz de onlardan birisiniz. Bize de yazik
-
Merhaba dostlar.
Hepinizden ricam bu başlığı 2018 Sayıştay sınavındaki tartışmaların indiği seviyeye, tartışmaları o seviyelere indiren bazı kişilerin yaptığı gibi, lütfen indirmeyin. Onca lafın edilmesinden sonra işler normale dönünce yapılacak "şirinlikler" yapılanları, söylenenleri değiştirmeyecektir çünkü. Herkes fikrini beyan edebilir elbette lakin ithamlardan mümkün mertebe uzak durmanızı rica ediyorum. Unutmadan şunu şuraya bırakayım lazım olur, okunur belki, orada çok ilgi çekmemişti ama sizlerin bahsettiğim kimi şahıslar gibi olmadığınızı, daha seviyeli olduğunuzu biliyorum. Bu ortamı ve seviyeyi bozmayın, güzel muhabbetinize devam edin.https://forum.tercihiniyap.net/topic/4671/forumda-neden-kavga-etmemeliyiz
Hepinize iyi forumlar diliyorum dostlar.