2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@hacettepe Hocam önceki sınavda bile o kadar kişi girmedi diye hatırlıyorum ki o sınavda gazi dışında farklı liselerde de sınava girilmişti.Bence en fazla 6-7 bindir.
-
@bir-i̇ki bilmiyorum ki geçen sene 13 bin kişi girdi denildi bu sefer de bi arkadasım dedi Hocam ama vardır diyordum ben cumhurbaşkanlığına bile 6000 girmiş bence sayıştaya rahat vardır bu 10 bin falan
-
Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim hukuk fakültesi mezunu olarak malumunuz sizlerin alanına hiç vakıf olmadan ve çalışmadan girdim sınava. Hani hiç umudum yok ama sizlerin değerli tecrübelerine başvurmak amacıyla netlerimi sorarak puanıma ve sıralamama yönelik tahminlerinizi öğrenme amacındayım.
35 Alan ve 24 gk gy gelecek gibi nasıl bir puan gelir -
@sir-ğstat Dostum 2020 de de sınav gelecektir şimdiden çalışmakta fayda var diye düşünüyorum.
-
@mayaa cevabınız için teşekkür ederim. Kendi asli alanım olmadığı için çok sıkıntı ettiğim bir durum değil ama malum insan yine de merak ediyor
-
ben muhasebeyi tercih etmiştim.Kazanırsam klasik sınavda ne yapacağım onu bilemiyorum. Doğru mu yaptım yanlış mı offf...
-
Arkadaşlar soruları PDF haline getiren varsa mail atabilir mi acaba
-
@yemre48 Hocam bende ekran görüntüsü var ama pdf şeklinde yok. Pdf yaptığım zaman yollayabilirim.
-
@mayaa hocam size zahmet PDF yapabilirseniz yunusemremavi48@gmail.com a atabilirseniz şimdiden teşekkür ederim
-
@yemre48, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@mayaa hocam size zahmet PDF yapabilirseniz yunusemremavi48@gmail.com a atabilirseniz şimdiden teşekkür ederim
Tamamdır -
@mayaa bende alabilirmiyim
-
@yemre48 hangi sorular :))
-
@mayaa hocam ozlemmgf@gmail.com bana da yollayabilir misiniz ders calısıcam ama neye calisacagim neye calisacagim belli degil bi program oturtamadım hala
-
Sayıştay denetçilerine nasıl bir kimlik kartı veriliyor bilen var mı ?
-
-
arkadaşlar sizin mülakatlarınız ne zaman yapılacak belli bir ay ya da tarih söylediler mi