2016 Aralık GUY Sınavı
-
Evet yine bizi kestirip attı bi daha konuşmıcam ne demek arkadaş herkes vebalı gibi bzden kaçıyo
-
Bişey demedi hala aynı subat sonu yada martın ılk günlerinde beklıyoruz dedi Mart duyumları geldi hayırlı olsun !
-
@jevons adam bayya 3 4 defa guy dan bahsetti öğretmenlerden daha çok bizden bahsetti hakkını yemeyelim şimdi
-
@keynesin-amcası kesin demedi gelmesse niye ilan gelmedi diye bana kızmayın dedı
-
Mart duyumlari da piste çıktı hayırlı olsun diyoruz
-
@miss-smith şubat 28 çekiyor ondan mart 1 2. Günü dedi yani eklersen 30 gün ediyor normal ay gibi düşün şubatı
-
@miss-smith gelecek o ilan
-
@keynesin-amcası
Doğum günüm 27 pazartesi o güne kadar geldi geldi -
@keynesin-amcası orası öyle ama bi daha guy hakkında konuşmıcam demeseydi iyiydi
-
Herkesin duyumu aynı martın ilk haftasına kadar gelirse gelir yoksa daha da gelmez sanırım.. Ben şubat sonuna kadar kesin geleceğini düşünüyorum..
-
@jevons kadir hoca galiba bişey bilmıyor temenni ediyor
-
@jevons 3 defa soyledi ondan bi daha ki canlı yayıyına kadar yani konusmayacam dedi her gelen guy u tekrarlayın dedi
-
@keynesin-amcası kesin demedi. Bize söylenen durum bu dedi.
-
Adem kılıç hocadan niye duyum gelmıyor ?
-
@83istanbul bekleyelim bakalım bakalım o gün gelmezse onu da linç ederiz
-
Adam bikti artik bizden
-
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum.Ben de guy bekleyenlerdenim bu ay içinde geleceğini hissediyorum İnşallah yüzümüz gülecek
-
@keynesin-amcası angry iibf birds
-
Kadir koç meclise gittiğinde o kadar caps yaptım hakkında bayya beğenmişti sayfasında da paylaştı guy gelmezsse bu sefer başka türlü caps yaparız
-
@kürşad gel kürşat gel kadir hocadan bişey çıkmadı yıne görev sana kaldı