2016 Aralık GUY Sınavı
- 

Evet yine bizi kestirip attı bi daha konuşmıcam ne demek arkadaş herkes vebalı gibi bzden kaçıyo  
- 

Bişey demedi hala aynı subat sonu yada martın ılk günlerinde beklıyoruz dedi  Mart duyumları geldi hayırlı olsun ! Mart duyumları geldi hayırlı olsun !
- 

@jevons adam bayya 3 4 defa guy dan bahsetti öğretmenlerden daha çok bizden bahsetti hakkını yemeyelim şimdi 
- 

@keynesin-amcası kesin demedi gelmesse niye ilan gelmedi diye bana kızmayın dedı 
- 

Mart duyumlari da piste çıktı hayırlı olsun diyoruz 
- 

@miss-smith şubat 28 çekiyor ondan mart 1 2. Günü dedi yani eklersen 30 gün ediyor normal ay gibi düşün şubatı  
- 

@miss-smith gelecek o ilan  
- 

@keynesin-amcası 
 Doğum günüm 27 pazartesi o güne kadar geldi geldi
- 

@keynesin-amcası orası öyle ama bi daha guy hakkında konuşmıcam demeseydi iyiydi 
- 

Herkesin duyumu aynı martın ilk haftasına kadar gelirse gelir yoksa daha da gelmez sanırım.. Ben şubat sonuna kadar kesin geleceğini düşünüyorum.. 
- 

@jevons kadir hoca galiba bişey bilmıyor temenni ediyor  
- 

@jevons 3 defa soyledi ondan bi daha ki canlı yayıyına kadar yani konusmayacam dedi her gelen guy u tekrarlayın dedi  
- 

@keynesin-amcası kesin demedi. Bize söylenen durum bu dedi. 
- 

Adem kılıç hocadan niye duyum gelmıyor ? 
- 

@83istanbul bekleyelim bakalım bakalım o gün gelmezse onu da linç ederiz  
- 

Adam bikti artik bizden  
- 

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum.Ben de guy bekleyenlerdenim bu ay içinde geleceğini hissediyorum İnşallah yüzümüz gülecek  
- 

@keynesin-amcası     angry iibf birds angry iibf birds
- 

Kadir koç meclise gittiğinde o kadar caps yaptım hakkında bayya beğenmişti sayfasında da paylaştı guy gelmezsse bu sefer başka türlü caps yaparız  
- 

@kürşad gel kürşat gel kadir hocadan bişey çıkmadı yıne görev sana kaldı