İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Arkadaşlar iyi geceler, hepimizi heyecanlandıran gelişmeler yaşanmış çok şaşkınım hepimiz için hayırlısı olur umarım. Beni kimse aramadı Sizleri kim aradı arkadaşlar yüksek bir bürokrat mı arıyor acaba yoksa normal seviye bir memura liste kontrolü mü yaptırıyorlar? Normal seviye bir memur liste kontrolü yapıyordur belki sadece.
-
@Seneca memur arıyor herkesi henüz aramamışlar ama
-
Sadece kazananlar aranmış olsaydı, mülakat kurulundan veya personel daire başkanlığından birisi arardı herhalde değil mi? Arayan kişinin görevi veya kıdemi bazı şeyleri ifade eder mi acaba?
-
Arkadaşlar merhaba. Ben SGK bekliyorum ama Cuma günü burada bir hareketlilik mevcuttu. Bugün aranan arkadaş oldu mu hiç ya da siz arayarak bilgi alabildiniz mi acaba?
-
Arkadaşlar merhaba, bugün kurum tarafından aranan kişiler var mı? Cuma sabahı aramalar başlamıştı var mı yeni bir gelişme? Hepinize iyi çalışmalar.
-
Bugün aranan olmadı daha sanırım. Ses çıkmazsa bugün yarın kurumu biz arayalım hazır bu konu aktifken böyle.
-
Bugün hiç aranan olmadı mı arkadaşlar?
-
Kamu yönetiminden aranan oldu mu cuma veya bugün?
-
@RootofAllEvil cuma arkadaşım arandı kamudan.
-
@heredotolga teşekkür ederim:) sadece arkadaşınız mı aranmış başka arananlar var mıydı biliyor musunuz?
-
@RootofAllEvil başka yok hocam Burda yazılanları biliyorum bende
-
@RootofAllEvil iyi akşamlar hocam ben de cuma günü arandım, kamu yönetimi bölümüm
-
Bölümü ceko olan arkadaşlar aranmadık diye paniğe kapılmasın . Benimde bölümüm ceko bizde hemen herkes mülakata girdi ve bizden başka kurumları kazanan pek yok diğer bölümlerde baska kurumlari kazananlar çok olduğu için aranıyor.
-
@sgkdenetmeniniz ne zaman açıklanır hocam bilğiniz var mı ? yılbaşından önce ihtimal var mı ..
-
@iktisat2009 eminim işkur genel müdürü bile ne zaman açıklanacağını bilmiyordur dostum
-
Sonuçlar açıklanmış benim olmadı maalesef
-
-
Kazananlara hayırlı olsun maliyede asil kazanıp feragat vermeyi düşünen varsa burdan yazarsa sevinirim
-
SGK yı da kazanan varsa feragat verebilir mi?
-
Kazanan arkadaslari tebrik ederim benim eski Kurumum en cok istedigim meslekti, nasip olmadi bölüm ve yaş sebebiyle. Tekrar tebrikler:)