2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakatlar yapılsa ve olumlu sonuçlansan bile , sonuçların açıklanması ve güvenlik soruşturması ile geçecek süreyi de dikkate alırsak en erken temmuz ağustos iş başı olur...ona gore planlamanizi yapın arkadaşlar kpss yi ihmal etmeyin yada guy sonucuna bel bağlamayın derim..saygılar..
-
@bydaler arkadaşa katılıyorum dersinizi çalışın. Mülakatlar yüksek ihtimal mart ayı içerisinde tamamlanacak.ve bu mülakattan yarısı elenecek maalesef arkadaşlar. Olay gayet net rekabet üst düzey alımlar Bi o kadar az. Çalışan eninde sonunda kazanacak. Yapılandırma forumda çok dile düştü bunu düşünmek yerine derse odaklanmak faydalı diye düşünüyorum.Diğer fikirlere saygı duymakla beraber
-
@bydaler evet o durumda ayri bir sorun.Niye bu kadar bekliyoruz.Ya bn şuna razıyim.Yarın cıkıp desinler tvlerde falan arkadaşlar A grubuna hazırlanmayin eyvallah der cıkar gideriz.Tekrar Universite sinavina hazırlanir adam akılli bölüm okuruz.Hep bir acık kapı bizlerı yıldıran bu.Şimdi mülakatı gecen dostlarımız gecen yıl nisanda mayista is bası yaptı
-
Yeni hafta yeni umutlar...
O hafta bu hafta olsun!! -
@grubel-lloyt insallah kardesim. insallah aciklanirda bu belirsizlik son bulur.
-
@maliyeüstadı inşallah hocam
-
Bu hafta bu iş olsun.23 Ocak inşallah tutar.
-
Bugün saat 20.00'da twitterda etkinlik vardır lütfen katılalım
-
Memurlar.nette haberimiz yapildi.Bunu goren gozler kor degilse yakin zamanda tarihleri belirler..keşke daha evvel memurlar.nette haber yapilsaydi.
-
@teklif-eğrisi memurlarda haber yaptılarsa 2 gün içinde açıklanır onlar boşa haber yapmaz
-
Malumlar .net tuyo almadan haber yapmaz. Tuyoyu alir haberi yapar bunun uzerine durum gerceklesincede caka satar arkadaslar. Yillarin sark kurnazi site.hala alisamadiniz mi
-
Umutlanalım mı bu hafta için arkadaşlar
-
https:// www. memurlar. net/haber/803261/gelir-uzman-yardimcilari-5-aydir-mulakat-tarihlerini-bekliyor.html
Arkadaşlar memurlar. netteki haberi @kadem hocamızın girişimleri sayesinde yapıldı boş duyum almaz memurlar.net demeyin bir duyum üzerine yapılmış haber değil. Allah razı olsun arkadaşımız ilgilendi ve memurlar. Nette ücretsiz haber yaptı. İnşallah yetkililere mesajımız birde bu yolla gitmiş olur ve en kısa sürede mülakat tarihleri açıklanır hayırlısıyla.
Not:Lütfen bugün etkinliğe katılalım saat 20.00 da paralı tag direk gündemde olcak inşallah
-
@regresyon benim duyumum yok ama ben kendim bu haftadan çok ümitliyim. Başkan seçildi memurlar. net haber yaptı geriye tek şey kaldı, gibin mülakat tarihlerini açıklaması.
-
@guylassakartık inşallah bekleyişimiz son bulur
-
Ben şu an en çok 23 Ocak tarihinde çıkacağını söyledikleri kararname ya da yönetmelik neyse onu merak ediyorum. KPSS gruplarının birinde birisi söylemişti. ona 2 gün kaldı. Bakalım gerçekten çıkacak mı? Haber de olduysak bu arada işler herhalde az da olsa hızlanır inşAllah
-
Habere baktım da boşuna enerji harcamışlar sadece ‘G’ yazsaylarmış gene olurmuş bence. Yetkili makamlar anlardı inceyi.
-
https:// www. memurlar .net/haber/803261/gelir-uzman-yardimcilari-5-aydir-mulakat-tarihlerini-bekliyor.html
Arkadaşlar linki face twitter nere varsa paylaşalım ve giriş yapalım ki okunma sayısı artsın
-
@mahlaki valla ben sürekli yazdım.verilen numaraya..hatta para vermemiz mı gerekiyor dedim..baya sitem ettim...neyseki yayınlamışlar..ama gönül isterdiki daha erken yayımlasalardı böylece daha samimi olunurdu
-
@bydaler hocam kendileri haber aliyolar tarihi. Daha sonra haber yapip biz ilan ettirdik diye hava atiyolar. Daha oncede olmustu