İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@alexandro, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
bence göreve başlatılmama sebebi olarak bakanlığı görüyorum arkadaşlar.
https:/ /www.memurlar.net/haber/908954/psikolojisi-bozulmayan-burokrat-kalmadi-bakani-cumhurbaskanina-sikayet-edebilir-miyiz.html?utm_source=headlinesBilmeniz gerekenler burada yazilmis. Grup murup ugrasmayin arkaslar.
Bakanligin bu haliyle bir sinavini kazanan arkadaslara da nacizane tavsiyem gaza gelip baska yerlere feragat vermeyin. -
@jook napsın bi tek burayı kazanlar evde oturup duvarları mı seyredelim.Biz de farkındayız bazı şeylerin ama bi şey yapmadan da oturamıyoruz
-
Bakanlığın şu halini gördükçe iyiki kazanamamışım diyorum göreve başlayacaklara şimdiden Allah sabırlar versin hem de büyük sabırlar
-
@jook aynı anda sgk denetmenliğini asil olarak kazandım, bütün herkes sgk için başvur sonra işkur'a geçersin işini garantiye al dedi. Bütün yakınlarıma inat başvurmadım, hatta çok yanlış diye laf ettim hala yedek bir arkadaşın hakkı kalır diye düşünüyorum. Pişman değilim ancak insanlar başladın mı diye soruyor sürekli hayır dediğim zaman pis pis gülüyorlar o çok koyuyor
-
@Seneca hocam doğru insan olmak çok zor ve acı verici ,şu an yalan söylemeden hakka girmeden bir şey yapılmıyor
-
Merhaba arkadaşlar şuan twiter dayız lütfen herkes destek olsun
-
Arkadaşlar #İstihdamUzmanlarıTebligatBekliyor tagine destek verelim. Bu tag üzerinden gerekli kişileri etiketleyerek, sürekli twit atalım.
-
Arkadaşlar atamalar onaylanmış, işkurdan arandım eğer birileri şaka yapıp işletmediyse teblgatlar yola çıkmış herkese hayırlı olsun
-
Ben daha aranmadım ama arananlar var hocam kimse şaka yapmadı merak etmeyin :')
-
@Seneca Hayirli olsun. Insallah tez zamanda baslarsiniz. Cok güzel bir meslek. Sancılı bir süreç oldu ama sonu güzel olsun
-
@Baelish çok teşekkür ederim. O kadar uzun süre oldu ki unutmuşum, arkadaşlarım telefon şakası yapıyor zannettim
-
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu güzel mesleği isteyen ve kazanmış olanlarınızın hepsi için hayırlısı olsun. Nasip olmayan arkadaşlarım, bizler için de yol hala devam etmekte inşallah bizlere de nasip olduğu günleri görmek dileğiyle. Bir sorum var bilen arkadaşlar yardımcı olursa ya da en azından bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim. Merak ettiğim şu; artık asillere tebligat ulaştıktan sonra ya da işe başlatıldıktan sonra yedek olarak listede yer alan adayların şansları var mı ya da süreç nasıl işlemektedir ? asillerin tamamı işe başladığında yedekler için bir sonraki ilanı beklemekten başka bir umut yok mudur? bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok sevinirim. Hepinize çok kolay gelsin.
-
@politiks hangi alanda yedeksin