Bazı hayaller vardır sonunda açılan kapı hayalin bile ötesinde bir hayat sunar. Hakka hizmet, devlete hizmet, halka hizmet ve en nihayetinde insanlığa hizmet... Kaybedilen savaşların, uğruna can verilen kilometrelerce kare toprağın en büyük sebebi: Masada, diplamasi yüzünden kaybedilmesidir. Bugün size verilen görevi layıkıyla en diplomatik, en bilgi dolu ve en onurlu şekilde yapıp yapmamak sizlerin elinde. Artık dünü unutup, bugün daha fazla çalışmak için ne yapmak gerektiğini düşünmek sizlerin elinde. Allah on binlercesinin hayalini sizin hayatınız haline getirdi. Bunun kıymetini bilin ve asla geçmişi unutanlardan olmayın. Kazanmanın en büyük laneti, seni adım adım kaybetmeye sürüklemesidir. Bu rüzgara aldırış etmeden, yolunuza dimdik devam etmeniz dileğiyle dostlar. Hepinizi tebrik ediyorum, yeni ilçelerinizde kurumuş toprağı bereketli hale getiren, kardan açılmayan yollarda okuma hevesli çocuklara yol bulan nice Recep Yazıcıoğlu gibi insanlar olmanız dileğiyle.
Ayrıca TY ekibinin her fırsatta destekçisi olan, bizlere her konuda arka planda göremediğimiz işler için göz kulak olan ve şahsen tanıdığımız birisi olan @möözun arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Allah Yardımcısı olsun, Allah utandırmasın. Tıpkı @karakalpaklı kardeşimiz gibi buralardan elini eteğini tamamen çekmemesini umut ediyoruz. Saygılar cümleten efendim