TÜBİTAK 11 İİBF Mezunu Uzman Yardımcısı İlanı
-
3.57 ortalama 39.000 sıralamaya gelme ihtimali nedir
-
@sinavparambitti kaç katı çağırılıyor
-
@akademili bilmem iki kişilik ilanlardı.
-
Mülakat daveti geldi bana arkadaşlar mailinizi kontrol edin.
Başarılar herkese -
@meezunn ne zamana geldi ve hangi pozisyonlar için hocam ? Kaç hesaplama puanı ile başvurmuştunuz
-
@akademili Ağırlıklı Mezuniyet Ortalaması +Tecrübe Yılı/15 + 10.000/Üniversiteye Yerleştirme Sınavı Sıralaması ≥ 3,00.
Bu hesaplama yöntemine göre 3.80 civarları oluyor benim. İki ilana başvurdum SAGE.U.2018-01.İKB01 ve SAGE.U.2018-01.İSİB01 referans kodlu ilanlar. Tarihler 6-7 şubat. -
@meezunn teşekkürler.
-
@meezunn selamun aleyküm kardeşim, acaba tübitakta başvurduğun iki ilanda da mı mülakata hak kazandın yoksa IKB01 demi kazandın bir de tam olarak kaçtı 3.81 3.82 felan mı kaçla kapamış yani onu öğrenmek istiyorum.
-
@sinavparambitti liste yayınlanmadıgı için öğrenmek zor fakat 3 civarlarında da kapaması zor tahminim 4.70 civarlarında kapadıgı. Daha önce sagenin bir ilanı o civarlarda kapamıştı.
-
@newworldorder yukardaki arkadaş 3.80 civarı ile mülakata kaldığını yazmış.Bende o yuzden Sordum 3.80 küsürlerde kapamış demek ki
-
@sinavparambitti evet kendisine dmden sordum:) benim de kafam karısmıstı cnkü. 3.80 kendisinin sadece sıralama puanı + not ortalaması vs hesaba katarsak baya iyi bi sonuc cıkıyor.
-
@sinavparambitti işte liste acıklanmadıgı için en fazla öngörebiliyorz. Liste yok kacıncı sırada oldugunuz bile belirsiz.
-
@newworldorder 3.80 civari olan puanı hepsinin sonucundaki puanı sadece siralama puanı olamaz.Olabilirde lys de 2200. Olan adamin ne isi var burda
-
@sinavparambitti valla 2600 imiş sıralaması:) üşenmedim böldüm 3.80 e denk geliyor ki genelde zaten sıralaması cok cok iyi olanlar basvuruyor odtülü arkdslar gibi:)
-
Davet alan arkadaşlar mülakat ve süreç hakkında bilgi verebilirler mi? Alımlar hangi aşamada acaba şu an?
-
@newworldorder Siz girmiş miydiniz mülakata acaba?
-
@newworldorder hocam mülakatlarda ne sormuşlardı bilgi verebilir misiniz?
-
@senorita çalıstıgım kurumdan sorular sormuslardı 5510 sayılı kanunun acılımı nedir prim oranları nelerdir sgk ne zaman kuruldu? Çekilmek ile çekilmiş sayılmak arasındaki farklar nelerdir?
2.mülakat. İhbar tazminatı ile alakalı bir soru vardı. Tavan ücret günlük kazancın 7.5 katı olmustu onu sordular. Çalıstıgım kurumdaki yapmıs oldugum işi yeni baslayan birine nasıl anlatırım onu anlatmamı istediler
3.mülakatta ön bir mülakat ve bir kişilik testi yaptılar dijital devlet nedir devletin dijitalleşebileceğini düşünüyor musunz diye sordular.
İlk 2 mülakat insan kaynakları idi 3. Mülakat ar ge ile alakalı. Benden daha önce girenlere tarih ve muhasebe kaydı sormuslardı idari yargı sorulan da var yani baya karma geliyor:) -
@newworldorder tesekkurler hocam bilgilendirme icin hangi enstitulerde girdiniz mulakata sage, mam, bilge, baskanlik?
-
@senorita başkanlık, mam bir de yte de girdm başkanlık ve mamdaki bir komisyon üyesi ortaktı, zaten direkt beni hatırladı hatta sordugu soruyu da.