Tezsiz Yüksek Lisans İle İlgili Bilgilendirme 2018
-
Bedelli askerlik yasası en çok tezsiz yüksek lisans programlarını vuracak
-
@kartel06 yaş sınırına bağlı ama çıkacak bedellinin, 28 yaparlar ise ilk sene bi sekteye uğratsa da ikinci sene yine dolar o kontenjanlar
-
@agor yaş sınırı 28 olursa bir sene bile beklemez hemen dolar kitle çok sınırlı olur diye düşünüyorum. Önceki bedelli de yaş 26 bedel 18 idi bu sefer iki yaş artmaz umarım.
-
Dostlar hangi üniversiteler tek dönem tecil ettiriyor hangisi 3 dönem ettiriyor bilgisi olan var mı ?
-
tezsiz yl ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar acaba süleyman demirel üniversitesinde dönem için para yatırmasak tecil devam eder mi?
-
selamlar , anadolu üniversitesi iktisat-para banka tezsiz yüksek lisansa kaydoldum dün. bölümle ve hocalar hakkında bilgi sahibi var mi?
-
@furkanbey uzaktan eğitim mi hocam? Ne kadar acaba? Bilgi verirseniz cok sevinirim...
-
@antepli-27 benim diploma puanim cok dusuk oldugundan ve uzaktan eğitime çok rağbet oldugundan maalesef 2. öğretim. her ikisinin de ücreti dönemlik 1800₺
-
Sosyal bilimler enstitüsüne ait, başvurusu devam eden yüksek lisans ilanı var mı bildiğiniz ? Araştırmalarım sonucunda , bütün hepsinin başvurusunu kaçırmış görünüyorum
-
Arkadaşlar benim tecilim e-devlete göre 30.05.2019 da bitiyor görünüyor ama tecil ettirirken verdikleri belgede de 30.06.2019 yazıyor ben hangisini esas alacam ve tecil bitmeden bişey yapmam lazimmi biraz aydinlatin lütfen bu konulara çok yabanciyım
-
Arkadaşlar merhaba bisey sorucam
Bu dönem süleyman demirel üniversitesi tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptırdım harcı falan yatırdım ama henüz ders ekle sil yapmadık bu hafta başladı o işlemler.
Fakat e devletten baktiğimda öğrenci durumu pasif gözüküyor acaba ne zaman aktif hale gelir bilen var mı ?