Zeynel dinlerin kitabı hatalı mı?
-
Kitapta sıra sizlerde bölümü var oradaki bazı soruların hatalı olduğunu söyledi bazı arkadaşlarım ve kitabı yeni aldım emin olamıyorum..
-
@hakanbey Sıra sizde kısımlarında , cevap anahtarı bölümünde vs hatalar vardı evet
-
@walras12 onu doğru cevaplarını nasıl ulaşabilirim ya da başka bir öneriniz fikriniz var mı ? Teşekkürler..
-
@hakanbey Hocamız zeynel dinlerin kıtabındaki özgün soruları çözmememizi söylerdi.
-
@vorgheizer sıra sizde ki kısmı diyosunuz değil mi ?
-
@hakanbey evet oradaki ve geri kalan özgün soruları kastettim aslında. Özgünlerde hatalar var gibi
-
@hakanbey hatalı hocam özgün ve sıra sizde bölümü bizim hocamızda çözmeyi diyor.
-
Evet hatalı yerler var, sıra sizdeleri cozmuyordum ben. Çıkmışlarï çözüp geçiyordum.
-
Sıra sizde kısmında hata sayısı cok fazla.
-
O kadar çok hata Yok arkadaşlar ben Zeynel dinleri çözdüm hatalı soru sayısı bir kaç taneyi geçmez. Sadece bazı sorularda cevap anahtarı kaymıştı sanırım o sorularda çok basit olduğu için doğruyu siz bulursunuz.Son basimda düzeltilmiş de olabilir bilmiyorum. Bir iktisatçı olarak o kaynak bir numaradır benim gözümde. Gönül rahatlığıyla çözünüz.
-
@iibf7 bende yeni mezunum bi arkadaşım önermişti aldım. İşte emin olmak için sorayım dedim. Bi de hocam benim ki son baskısı
-
@hakanbey Anladım hocam iyi yapmışsınız iyi çalışmalar.
-
@iibf7 bendeki basım 2016.o basımdaki sıra sizde kısmını hocamız kesinlikle çözmeyn bildiğinizi de karıstırırsnz demişti. Ama yeni basımlarda düzeltilmiş demek ki.
-
@newworldorder Dedigim gibi ben cok bi hata ile karşılaşmadım 2017 baskısını çözdüm.
-
Ben 2018 çözdüm, kitap çok ama çok güzel. Hele sınava iki üç ay kala tam çalışmalık kitap. Çözümlerine sorudan daha çok vakit ayiriyordum. Tabii benim çözdüğüm çıkmış sorular olanı. Buradaki sıra sizde kısmında hem hatalar vardı hemde cevap anahtarı kaymış yerler vardı. O yüzden o kismi es geçiyordum. Özgün kitabını bilmiyorum ama.
-
hata var diyenler haklı fakat inan bana adamın bir doğrusu 5 hatasına bedel mikro iktisatı bana öğreten kitaptır üstüne tanımam:)
-
@sev-ren ustad sadece çıkmıkş sorularını çalışsak yeterli mi sizce ? Sıra sizde kısmını hiç çözmicez
-
@hakanbey sıra sizde kısmını çözmenize gerek yok. Ben sadece çıkmış sorulara çalıştım ve faydasını gördüm bence yeterli bir kaç kez bitirin.