TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi

KPSS A
    2019 kpss lisans a grubu sınavı
    165
    573
    82118
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı Hepimizden dostum. Bazen ihtiyaç duymuyorum dersem yalan olur böyle bir şeye ama şimdilik dayanıyoruz bakalım 🙂

DGUY için evde zor duran %50 var dostum malesef. O nedenle riske girmemek lazım.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • M
        mminervaa Son düzenleyen:

@paretowilfredo Çok güzel bir yazı hazırlamışsınız emeğinize sağlık. Bulunduğumuz durumun özeti adeta. Mücadele etmeye öncelikle kendimizden başlamamız gerekiyor, ne yazık ki vaziyet bu. Bu yüzden içimizdeki umuda dört elle sarılmalıyız. Her şeye rağmen önümüzdeki KPSS sürecine adapte olmalı; sistemli, sabırla çalışmalıyız. Burdaki arkadaşlarımın hepsi çok daha güzel bir yaşamı hakediyor. Allah hepimize emeklerimizin karşılığını aldığı o güzel günleri yaşatsın inşallah. 4.5 saatlik uykuyla da sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor ayrıca 🙂

• B
          Bir İki Son düzenleyen:

Arkadaşlar deneme önerileriniz var mı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • N
            Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı dguy ve yine kpss mi ikisi bi arada ölüm ama öldürmüyor süründürüyor

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • otuzyılsavaşı
              otuzyılsavaşı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma
              😞 ölüm gibi bir şey oluyor ama kimse ölmüyor 😞 inşallah bu son olur ve bir daha o lanet olası kpss'ye girmeyiz.tekrar nasıl girerim bilmiyorum ama sürüne sürüne gireceğiz yine de olmazsa eğer 😞 hayırlısı...

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • N
                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @otuzyılsavaşı Son düzenleyen:

@otuzyılsavaşı valla tabi hayırlısı olsun hepimz icin ama ben bu yıl zor girdim ve bi daha da girmem diyerek ama sanrım girersem ağlaya ağlaya gderim kesin😑 İzmir guy a razıyım işim olsun deyip kaparim kpss defterini.

otuzyılsavaşı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • otuzyılsavaşı
                  otuzyılsavaşı @Nahl Son düzenleyen:

@aroma
                  😞 inşallah bir daha girmek zorunda kalmayız hocam.savaşı bitirir ve bu defteri kapatırız.2019 kpss'yi düşünmek bile istemiyorum.bu sene güleriz inşallah...

• P
                    paretowilfredo Son düzenleyen:

@aroma @otuzyılsavaşı Size iki dakka arkamızı dönmeye gelmiyor ha dostlar 🙂 Hemen asık suratlar, umutsuz haller, olumsuz düşünceler. Güzel düşünün her şeyden evvel. Evren, insan, madde enerjiden müteşekkildir. O enerji bizi yıkacak ya da ayağa kaldırıp güzelliğe atacak.
                    Güzel gönlünüzden geçen kaderiniz olsun, bahtınız açık olsun 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                    ...

...her dem taze doğarız,
                    bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

otuzyılsavaşı N E 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • otuzyılsavaşı
                      otuzyılsavaşı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo
                      🙂 amin dostum amin.ecmain. sağ ol var ol.gecenin bu saatinde, günün yorgunluğunun sonrasında zihinsel enerjinin düşük olduğu anda bu tür düşünceler sadır olabiliyor lakin bunlar sis gibidir.dağılacaktır Allah'ın izniyle.har daim umutluyuz.algılarımızı olumluya dönüştürmek için çabalıyoruz.güzellikler bizimle olsun 🙂

• N
                        Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo allah razı olsun hocam valla haklsnz moralimiz bozuluyor ama bunca zaman öldürmeyen süreç daha sağlam ayağa kaldıracak bizleri inş.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • O
                          olursaolur Son düzenleyen:

Her gün, her gün biraz daha bu başlığa yaklaşıyor olmak 😞 85 86 87..puanlarin onemsiz oldugu donemden gecmek.. Allah sonumuzu hayir etsin 🙏

• E
                            emrah16 Yasaklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo kamu yonetiminde 30 net ve uzeri icin kaynak oneriniz var midir ? Nohutcu var fakat 1000 sayfadan fazla

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • islimbot
                              islimbot KVKK @emrah16 Son düzenleyen:

@emrah16 forumda 28 netten yukarı yapan bile yoktur. ne 30'u 😄

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • E
                                emrah16 Yasaklı @islimbot Son düzenleyen: emrah16

@islimbot bi umut vardir belki 🙂

• R
                                  RootofAllEvil Son düzenleyen:

Kamu yönetimi denilince hemen damladım 29d 3y yapmışım 28.25 netim var. Tek kaynağım 2014 yılında aldığım ve hala sakladığım maksimus soru bankası. Testin yarısı hukuk+tarih zaten hukuk sağlamsa 20 neti rahat görürsünüz.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • E
                                    emrah16 Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil konu calismadan mi direk soru cozerek o neti yaptiniz, bu neti 2018 de mi yaptiniz

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • R
                                      RootofAllEvil @emrah16 Son düzenleyen:

@emrah16 evet 2018 de yaptım kamu yönetimi mezunuyum üniversiteden biraz temel kalmış:) maksimus soru bankasını sınava 1.5 ay kala çıkardım çözülü olunca cevaplar üzerinden çalışma yaptım. Şubat sonu veya martta Nohutçu yeni kitap çıkaracak diyorlar takip edin isterseniz.

islimbot E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • islimbot
                                        islimbot KVKK @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil maksimus soru bankasından direkt soru yakalayabildiniz mi peki? Duverger - kitle partisi - kadro partisi gibi her kaynakta olan soruları kasdetmiyorum. Thomas dye'nin tanımladığı kavram kamu politikasıdır, siyaset-iktidar ilişkisi lord acton ve Bookchin soruları gibi

• E
                                          emrah16 Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen: emrah16

@rootofallevil nohutcunun kitabi 1000 sayfadan fazla biraz yürek lazm calismak icin o kitabi 🙂 2 konu secip anayasa + idare ile 25 30 arasi bisey gelebilir aslinda ama hangi iki konu sizce, bir de maximusun yazari kimdi

• R
                                            RootofAllEvil @islimbot Son düzenleyen:

@islimbot valla hocam o soruları ya boş bırakmışımdır ya da salladıysam tutturmuşumdur veya çıkan 3 yanlış onlardır. Lakin maksimusta mesela siyaset bilimi bittiğinde yazar-eser tablosu vardı, socratesten günümüz yazarlarına kadar hem dönemler itibariyle hem de eserler itibariyle ayrılmış. Sınavdan önceki son haftalarda biraz ezber yapmıştım.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 4 / 29
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti