Yeni Corolla Aşkı
-
Toyota Corolları serisinin yeni aracını canlı yayınla facebook ve youtube kanallarında 13 şubat akşamı tanıtacakmış acaba nasıl bir araba geliyor
-
@milliyetci87 ben 2018 modelini deneme sürüşüne çıkmıştım, motor eski corolla motoru gibi kaliteli değil ama kompakt sınıfta focus mu yoksa corolla mı derseniz her türlü corolla. Ford dediğiniz araç kronik problemden ibaret.
-
Sanırım mercedesten sonra en konforlu araç Toyota'dır. Aracın koltuklarını gerçekten harika yapıyorlar, durduğun yerde uykun geliyor. Avensis deri koltuklar favorim.
-
-
@paretowilfredo en son ford ile geldiğim nokta gerçekten bu düzeyde bir yedek parçacı demişti ford olmasa taş yiyeceğiz diye
-
@evandro Senelerdir değişmeyen bir istikrarla VAG'a devam ben de dostum Parça fiyatları bizi tuzlasa da dayanıklı olmasıyla çok üzmüyor. Üzerse tam üzüyor, ikinci elde o da biraz şans işi.
-
@paretowilfredo gün gelir elektrikli otomobiller çıkar kurtarır bizi umudundayım ama daha baya bir zaman bekleyeceğiz sanırım.
-
@evandro Pil maliyetleri düşürülmeden zor görünüyor ama tabi her teknoloji gibi bu da ucuzlayıp halka inecek elbet. Çift kavramalı kuru şanzıman 90'larda Ralli için icat edildi. Çok pahalı bir teknoloji iken bugün B segmentinde bile standart hale geldi. Elektrik de inşallah böyle olacak çok uzak olmayan bir gelecekte dostum
-
Gerçekten güzel bir araba yapmışlar.
-
Auris yerine gelecek olan hb corolla yakisikli gorunuyor:) ama ben yeni peugeot 208 veya clio bekliyorum ancak ona gucum yetecek bu gidisle:)
-
Güzel arabadır, Corolla gibi araba mı var? Toyota'lar genel olarak baya rahat oluyor. Her halükarda makam tipi araç sevenler tercih edebilir.
-
@antimülakat ortadan geçen şase tümseği gibi bir şey var onun corollada olmayışı arka koltuk için çok güzel.