Guy mülakatına girmeyecek başka yeri kazanan var mı???
-
Guy mülakatına girmeyecek arkadaşlar yazabilir mi?
-
Güzel bi başlık olmuş.Ysk ptt ziraat kaymakamlık gibi sınavlar sonuçlandı. Buraları kazanıp aynı zamanda guy mülakatında olanlar şehriyle beraber yazarlarsa güzel olur. İlla girmeyecekler değil girecek olanlarda yazabilirler.
-
@mrnobody evet birşeyler açıklandıkça yazılsa harika olur
-
Aslında girmeyecek olanlar kurumu arayıp feragat etse mülakat tarihlerinin açıklanmasında etkili olur
-
Twitterda İzmir için girmeyecek 1 arkadaş gördüm daha iyi bir kurum olmuş ve buna girmeyecek.
-
1 ankara 1 izmir guy mülakatına girmeyecek var duyduklarım bunlar
-
@hıçok iyi kazananlar adına hayırlı olsun biz de İzmir guy bekleyen olarak bekliyoruz
-
Urfa guy dan kazanip giden yok mudur
-
50 kişi var Ziraatte şuan. Utanmadan yalan söylemişler bir de kuruma girerlerken: başka bir kamu kurum mülakatı beklemiyoruz diye. Valla bende isimleri var, 3 kişi sadece Bursa'dan. Eğer ki GUY'a haber etmezlerse gidip yetkililere bilgi vereceğim. Hem Ziraatten ettiler bizi hem de GUY'dan. Büyük gaflet...
-
@sessizkral Var mıdr olsun ya️
-
@zalımınzulmu ben söyledim direk eledi ziraat beni
-
@zalımınzulmu istanbuldan varmi hocam bunlarin icinde
-
@haldun ya... bile isteye söylemeyenler var bir de... Türkiye'de birçok kavramın tanımı kötü olduğu gibi hakkın tanımı da kötü...
-
@biriibfli var Hocam ya olmaz mı? Bir de eğitimlerde şey diyorlarmış: yaa ben dereceyim şunu bunu yaptım, ayrıcalık tanınmalıdır felan. İnş hak yemezler.
-
@zalımınzulmu ins guyu gecemezler
-
@biriibfli mülakatta bunları dikkate alırlar diye düşünüyorum. Sonuçta memlekette o kadar işsiz var. Ziraat uzmanlığını kazanmış bi adamı tutup tekrar guy yapmazlar heralde.
-
@zalımınzulmu öyle tabi de fazla umursadıklarını düşünmüyorum hocam ️
-
@hıçok Ben de başka bir kurumu kazandığım için GUY-Manisa ve DGUY mülakatlarına katılmayacağım.
-
Sakarya için girmeyecek var mı?
-
Ankara. Başarılar girecek olanlara.