@1umut tamamdır, zahmet edip uzuuun uzun yazmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Söylediklerinizi dikkatle okudum, idari hakimliği sizin gibi isteyen birinden fikir almak güzel zira bu durum ve yazdıklarınız, önerilerinizin doğruluğunu destekler nitelikte. İnş istediğiniz kuruma, istediğiniz zaman yerleşme şansı elde edersiniz.
zalımınzulmu
@zalımınzulmu
zalımınzulmu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Maliye konu anlatım Zakir Erin / 4T ?
-
@islimbot
Soru kalıbı şekline getirerek tepkinizi yumuşatmayınşahsen; maliye elbette kolay lâkin maliyede rekabet 33 net ve üzerinde başlıyor. Calışmayan 25, çalışan 30, doğru kaynak seçen ise 33 üstüne çıkıyor ve maliye mesela hukuk gibi çetrefilli olmadığından, 33 net ve üzerine, görece daha kolay erişilebileceğinden insanlar da "zaten yapılabilir bir branş, 33 ve üzerini görmem lazım, kaynak tavsiyesi almalıyım" diyorlar. Şahsi kanaatim bu yönde saygıdeğer arkadaşım.
-
@islimbot
geldi,
eleştirdi,
asla katkıda bulunmadı,
soru sordu,
görmezden geldi,
gitti...
Tam da bu dönemin tavrıinş bakan olursun Hocam.
-
RE: Guy mülakatına girmeyecek başka yeri kazanan var mı???
@biriibfli var Hocam ya olmaz mı? Bir de eğitimlerde şey diyorlarmış: yaa ben dereceyim şunu bunu yaptım, ayrıcalık tanınmalıdır felan. İnş hak yemezler.
-
@francis-fukuyama
Hocam ben o zamanlar söylemiştim Ziraat İ.K.'cılarına, onlar da seçici olacaklarını belirtmişlerdi. Fakat aldıkları personelden görüldüğü üzere hiç de oralı olunmamış. Nasılsa kamu kaynağı istedikleri şekilde israfına vesile olabiliyorlar. -
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@iktisadihatun
Özellikle son cümle, resmen aklımı okumuşsunuz. Gerek samimi mesajınızdan gerekse gerçekçi önerilerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin.
zalımınzulmu tarafından gönderilen son iletiler
-
@iktisadihatun
Özellikle son cümle, resmen aklımı okumuşsunuz. Gerek samimi mesajınızdan gerekse gerçekçi önerilerinizden ötürü çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin. -
@adam-keeynes sizin mesele sosyolojik. Kahrolsun ki düzen eğitim almak isteyen ve almış birine garsonluk yaptırıyor. Ama Hocam sizin için demiyorum da hep aynı hataya düşüyoruz değerlendirme yaparken: bir vakanın kötü olduğu iddiası var, hemen karşısına daha kötü bir vaka getirip onu zorla iyi yapıyoruz. Bu sağlıklı bir değerlendirme değil zira ailevi, çevresel, psikolojik birçok değişken giriyor işin içine. Hatta İslam'da da böyledir bu durum: kötüye bakıp şükredilmesindense iyiye bakıp şükredilmesi istenir.
Herneyse, başta dediğim gibi zor bir durum ve Allah yardımcınız olsun ama her kötü durum, görece daha iyi olan bir durumun iyi olduğunu doğrulamaz. Bu mantıktan kurtulmak gerek. Tavsiyeleriniz için tesekkürler. -
@adam-keeynes
Herkes aynı stres düzeyinde, bireyselleştirmek de istemem ama sizce onca mesaiden sonra GUY'un altından kalkılabilir mi? -
Kpss p48'ten 78 civarı puan aldım, bu yıl ilan bekledim gelmedi, gelmeyince ben de İstanbul'da özel bir şirketle anlaştım finansal denetim alanında.
Şirket, sitesinde, sağlam tarihli bir şirket olarak görünmekte lakin içerisi pek de öyle değil. Orta ölçekli bir şirket, iş öğretecek bir amiriniz yok, her birim mali anlamda bir taleple geliyor size ve her şeyi bildiğinizi düşünüyorlar oysa siz öğrenmek zorundasınız hem de bir öğretici olmadan vs...
Başlamak için 8 bin lira harcadım (ev eşya vs), alacağım para da aylık 4 bin civarı...
Şimdi de GUY gelme ihtimalinden bahsediliyor ve şirkette hiç mutlu değilim, ailemin de 8 bin lirasına maloldum. Ve GUY geldiğinde de burada kalırsam günde 10 saat mesai olduğundan asla verimli çalışamayacağım...
Allah rızası için bir çıkar yol gösterin, beynimi yemek üzereyim. Herkesten iyi kötü ama mantıklı yorum istiyorum. Özellikle de @pareto_wilfredo @Antimülakat @sbf1983, sizler insanlara yardım etmekten geri durmayan insanlarsınız.
Lütfen, şu iğrenç durumdan ne yapılır da sıyrılabilir insan? -
@francis-fukuyama
Hocam ben o zamanlar söylemiştim Ziraat İ.K.'cılarına, onlar da seçici olacaklarını belirtmişlerdi. Fakat aldıkları personelden görüldüğü üzere hiç de oralı olunmamış. Nasılsa kamu kaynağı istedikleri şekilde israfına vesile olabiliyorlar. -
@biriibfli var Hocam ya olmaz mı? Bir de eğitimlerde şey diyorlarmış: yaa ben dereceyim şunu bunu yaptım, ayrıcalık tanınmalıdır felan. İnş hak yemezler.
-
@haldun ya... bile isteye söylemeyenler var bir de... Türkiye'de birçok kavramın tanımı kötü olduğu gibi hakkın tanımı da kötü...
-
50 kişi var Ziraatte şuan. Utanmadan yalan söylemişler bir de kuruma girerlerken: başka bir kamu kurum mülakatı beklemiyoruz diye. Valla bende isimleri var, 3 kişi sadece Bursa'dan. Eğer ki GUY'a haber etmezlerse gidip yetkililere bilgi vereceğim. Hem Ziraatten ettiler bizi hem de GUY'dan. Büyük gaflet...
-
@islimbot
geldi,
eleştirdi,
asla katkıda bulunmadı,
soru sordu,
görmezden geldi,
gitti...
Tam da bu dönemin tavrıinş bakan olursun Hocam.
-
@islimbot
Soru kalıbı şekline getirerek tepkinizi yumuşatmayınşahsen; maliye elbette kolay lâkin maliyede rekabet 33 net ve üzerinde başlıyor. Calışmayan 25, çalışan 30, doğru kaynak seçen ise 33 üstüne çıkıyor ve maliye mesela hukuk gibi çetrefilli olmadığından, 33 net ve üzerine, görece daha kolay erişilebileceğinden insanlar da "zaten yapılabilir bir branş, 33 ve üzerini görmem lazım, kaynak tavsiyesi almalıyım" diyorlar. Şahsi kanaatim bu yönde saygıdeğer arkadaşım.